HuaweiYleinen

Huippuluokan Huawei FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet myyntiin Suomessa 199 euron hintaan

Huawei FreeBuds Pro 3

Huawei esitteli syyskuussa globaalisti uudet huippuluokan FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet, jotka on nyt tuotu myyntiin myös Suomessa. Uutuuskuulokkeissa on viilattu äänenlaatua, ominaisuuksia sekä muotoilua aikaisempaa parempaan suuntaan.

Huawei on saanut kuulokkeisiin paremman 11 mm kokoisen kuuloke-elementin, jonka kerrotaan antavan selkeämmän diskantin ja täyteläisen basson. Kuulokkeissa on päivitetty Triple Adaptive EQ -taajuuskorjain, joka vie äänikokemusta eteenpäin. Tuettuna on Huawei L2HC 2.0 ja LDAC -koodekit. FreeBuds Pro 3 on saanut lisäksi HWA- ja Hi-Res-sertifikaatit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus, jonka luvataan saavuttaneen jo kolmannen sukupolven version. Huawei lupaa melunvaimennuksen parantuneen musiikkia kuunnellessa sekä puheluiden aikana.

FreeBuds Pro 3:n mukana yksi suurimmista muutoksista nähdään kuulokkeiden ulkopuolella olevassa puristusohjauksessa. Sensorit ovat nyt aikaisempaa suuremmat, joten myös ohjaus pitäisi olla helpompaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on 55 milliampeeritunnin kokoiset akut ja latauskotelossa on 510 milliampeeritunnin akku. Huawei lupaa akun kestävän 6,5 tuntia ilman melunvaimennus ja sen kanssa 4,5 tuntia. Latauskotelolla akunkesto nousee 31 ja 22 tuntiin. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta tai langattomalla latauksella.

Huawei FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet ovat yhteensopivat Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Hallinta tapahtuu AI Life -sovelluksen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Huawei on kertonut tuoneensa FreeBuds Pro 3 -kuulokkeet myyntiin tästä päivästä lähtien 199 euron suositushintaan. Myynnissä on kolme väriversiota, jotka ovat vihreä, valkoinen sekä hopea.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei