Yleinen

Intex vahvisti: Aqua Fish on ensimmäinen Sailfish OS 2.0 puhelin

Jolla kertoi eilen Sailfish-käyttöjärjestelmän lisensoinnista ensimmäiselle laitevalmistajlle, joka on intian toisiksi suurin puhelinvalmistaja Intex. Jo pari päivää sitten saimme nähdä kuvia, joissa väitettiin olevan uusi Intex Aqua  Fish-älypuhelin, mutta pian tämän jälkeen Intex ja Jolla ampuivat alas nämä tiedot, sillä kyseessä oli Jollan oman älypuhelimen prototyyppi malli.

Screenshot_2015-07-17-21-25-15

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt Intex on julkaissut sivuillansa alla olevan videon, jossa vahvistetaan, että Intex Aqua Fish on todella tulevan Sailfish 2.0-puhelimen nimi, mutta aiemmin nähdyt kuvat, joissa pyöri Sailfish 2.0-käyttöjärjestelmä ei ole kyseisestä puhelimesta.

Lähde: Intex

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

5 Kommenttia

 1. Tästä se lähtee.

 2. Tämä blogi on erittäin hyvin ajan tasalla. Jollan ja Sailfishin uusista jutuistakin täällä kerrotaan enemmän kuin ”jollablogeilla”.

  1. Hyvä, että tykkäät. SuomiMobiili haluaa olla kumppaneidensa kanssa varteenotettava vaihtoehto jo aikansa eläneille uutissivustoille. Haluamme tukea suomalaista osaamista ja siksi Jolla on yksi aiheistamme, vaikka Jollalle on myös omia blogeja esim. JollaSuomi. SuomiMobiilissa ei haluta rajata juttuja vain tiettyihin aihealueisiin, vaan tuoda kaikki mobiilimaailman hienoudet esille.

   1. Uutiseen viitaten: Onko tästä idän ihmeestä kuultu sittemmin? Kohta 5kk mennyt…

    1. Intex tuo jatkuvasti uusi laitteita Intian markkinoille, mutta valitettavasti tosiaan Sailfish -puhelinta ei ole vielä julkaistu virallisesti. Puhelin julkaistaan lähiaikoina ja se pitäisi tulla saataville laajemminkin kuin vain Intiaan. Esimerkiksi Jollan johtaja on jo vilautellut kyseistä puhelinta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen