XiaomiYleinen

Julkaisematon Redmi 10 paljastui verkkokaupan sivuilta – tarjoaa 50 MP neloiskameran, 6,5 tuuman näytön ja 5000 mAh akun

Xiaomilta on odotettu uutta Redmi 10 -älypuhelinta, mutta nyt toistaiseksi julkaisemattomasta laitteesta on vuotanut tuotekuvia sekä teknisiä tietoja singaporelaisen verkkokaupan toimesta. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin puhelin julkaistaan virallisesti, mutta kovin kauaa sitä ei nähtävästi enää tarvitse odottaa.

Muotoilultaan Redmi 10 on varsin mielenkiintoinen, sillä Xiaomi tarjoaa Mi 10 Ultran tyylisen kameran asettelun. Takaosassa nähdään neloiskamera, jonka rinnalla on myöskin LED-samavalo. Puhelimen etuosassa on etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli. Kuvat paljastavat laitteen oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija. Kuvat kertovat puhelimen alareunassa olevan USB-C-liitin ja kaiutin, kun taasen yläreunassa on 3,5 mm kuulokeliitin, toinen kaiutin sekä infrapunalähetin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi 10 perustuu tietojen mukaan MediaTekin kehittämään Helio G88 -järjestelmäpiiriin, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Redmi 10 ei ole siis 5G-yhteyksillä varusteltu laite, vaan Xiaomi on päättänyt tyytyä edullisessa hintapisteessä edelleen 4G-tukeen. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on tietojen mukaan Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 3 -lasipinta.

Kameroiden pitäisi koostua 50 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on tietojen mukaan 8 megapikselin kamera. Akunkeston on kerrottu olevan 5000 milliampeeritunnin varassa ja sitä voidaan ladata 18 watin tehoisella pikalaturilla. Redmi 10:n mitoiksi on kerrottu 162 x 75,3 x 8,95 millimetriä ja väriversiot ovat sininen, valkoinen ja harmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkokauppa on maininnut puhelimen hinnaksi 249 Singaporen dollaria, joka on suoraan muunnettuna noin 156 euroa. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Xiaomi tulee puhelimen virallisesti julkaisemaan.

Lähde: Slashleaks.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi