AndroidYleinen

Kiinnostaako Razer Phone? Nyt voit tilata sen myös Suomeen 750 euron hintaan

Razer on laajentanut yhtiön tuoreen Razer Phonen myyntiä ja nyt tilaaminen on mahdollista myös Suomeen. Puhelin on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan Razerin oman verkkokaupan kautta 749,99 euron hintaan.

Razer Phone on varsin mielenkiintoinen uutuuspuhelin varsinkin pelaajille. Siinä on muun muassa 5,7 tuuman LCD-näyttö, joka on varusteltu 120 hertsin virkistystaajuudella. Näytön tarkkuus on 1440 x 2560 pikseliä, eli QHD-tasoa. Razer Phonen tehoista pitää huolen Qualcommin tehokkain markkinoilta löytyvä Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laiteesta löytyy 64 gigatavua, mutta tätä on mahdollista laajentaa jopa 2 teratavun muistikortilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on myös kaksoiskamera, joka rakentuu kahdesta 12 megapikselin sensorista ja etukamera on kooltaan 8 megapikseliä. Akunkestosta huolen pitää 4000 milliampeeritunnin akku, joka tukee Quick Charge 4+ -pikalatausteknologiaa. Razer Phonen mitat ovat 158,5 x 77,7 x 8 millimetriä ja painoa on 197 grammaa.

Razer on nyt siis tuonut uutuuspuhelimensa myös suomalaisten kuluttajien ulottuville oman verkkokauppansa kautta ja hintaa on 749,99 euroa. Tilauksen päälle ei enää tule toimituskuluja.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android