HMDNokiaYleinen

Kompakti Nokia T10 -tabletti ja uudet Nokia Originals -puhelimet ovat nyt myynnissä Suomessa

Nokia T10

HMD Global julkisti heinäkuussa uusia peruspuhelimia, mutta myös kompaktin Nokia T10 -tabletin. Suomessa on nyt saatu myyntiin kaikki uusimmat Nokia-tuotteet muutamien paikallisten jälleenmyyjien kautta.

Suomessa Nokia T10 on myynnissä niin Wi-Fi- kuin LTE-versioina. Wi-Fi-versio on saatavilla 3 + 32 gigatavun muistiversiossa 179 euron hintaan ja LTE-versio on saatavilla 4 + 64 gigatavun muistiversiossa 199 euron hintaan. Tarjolla on tabletista vain sininen väriversio. Nokia T10:n pystyy ostamaan Verkkokauppa.comista, DNA:lta sekä Nokian sivuilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia T10 -tabletti on toinen Nokia-tabletti HMD Globalilta. Siinä on 8 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, Unisoc T606 -järjestelmäpiiri, 8 megapikselin takakamera sekä 5250 milliampeeritunnin akku. Tabletissa on Android 12 -käyttöjärjestelmä, mutta se erottuu joukosta luvatulla päivityslupauksella. Nokia T10 tulee saamaan päivityksiä aina Android 14 -versioon asti sekä 3 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä. Lisätietoja Nokia T10 -tabletista voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Nokia 2660 Flip, Nokia 8210 4G ja Nokia 5710 XpressAudio.

Nokia 8210 4G on myös tullut saataville muun muassa Verkkokauppa.comin, DNA:n, Gigantin sekä Nokian sivujen kautta. Hintaa puhelimella on 89 euroa ja se on saatavilla sinisenä, punaisena sekä vaaleana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokian sivujen kautta on nyt myös tilattavissa myös Nokia 5710 XpressAudio -puhelin 99 euron hintaan sekä Nokia 2660 Flip -puhelin 99 euron hintaan. Puhelimet ovat tulossa myös muiden jälleenmyyjien valikoimiin, mutta toistaiseksi niitä ei löydy varastosta muuta kuin Nokia.com-sivustolta.

HMD Globalin uusiin Nokia Originals -tuoteperheen peruspuhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD