SamsungYleinen

Korealaislähteet: Samsung Galaxy S24 -huippupuhelimet julkaistaan normaalia aikaisemmin tammikuussa 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung on julkistamassa ensi vuoden alussa uudet Galaxy S24 -älypuhelimet, jotka edustavat yhtiön lippulaivatarjontaa. Jo useat raportit ovat vihjanneet julkaisun tapahtuvan tammikuun aikana, mutta nyt Etelä-Koreasta peräisin olevat lähteet vahvistavat tietoja.

Seuraava Unpacked-tapahtuma tullaan näkemään tammikuun alussa ja sijainniksi mainitaan San Francisco. Korealaisten sisäpiirilähteiden mukaan tapahtumapaikka on vain tunnin ajomatkan päässä Applen pääkonttorista. Samsung on aikaisemminkin lanseerannut lippulaivapuhelimiaan Yhdysvalloissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S24 Plus

Galaxy Z Fold 5- ja Z Flip 5 -puhelimet Samsung esitteli Etelä-Koreassa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun yhtiö järjesti globaalin lanseerauksen vain kotimaassaan. Yleensä Samsung on esitellyt uutuuksia Yhdysvalloissa.

Galaxy S24 -sarjan tarkka julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta odotettavasti se tapahtuu tammikuun alkupuolella. Luvassa pitäisi olla kolme uutuuspuhelinta, jotka ovat Galaxy S24, Galaxy S24+ sekä Galaxy S24 Ultra.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S24 / Kuva: OnLeaks

Puhelimiin odotetaan vuoden tauon jälkeen kahden järjestelmäpiirin strategiaa. Viime vuonna nähtiin vain Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy -piiriin perustuva versio, mutta nyt puhelimet voitaisiin nähdä myös Exynos-piirillä. Tuoreimpien huhujen mukaan Galaxy S24 Ultrasta olisi ainoastaan Snapdragon 8 Gen 3 -versio, mutta Galaxy S24- ja Galaxy S24+ -malleista olisi niin Snapdragon 8 Gen 3 kuin Exynos 2400 -versio.

Tarkempia tietoja puhelimista saadaan varmasti tulevina kuukausina.

Lähde: Sedaily.com (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung