AndroidHuaweiMWC

Laaja vuoto: Tässä ovat Huawei P10 ja Huawei P10 Plus useissa eri väreissä

Huawei tulee huomenna julkaisemaan MWC -messujen alla 26. helmikuuta uudet Huawei P10 ja Huawei P10 Plus -puhelimet, joiden rinnalla esitellään muun muassa Huawei Watch 2 -älykello. Olemme saaneet nähdä Huawei P10:n jo useissa vuodoissa, eikä loppua ole näkymässä.

Tällä kertaa ranskalainen sivusto on julkaissut laajan kirjon kuvia, joissa esiintyy Huawei P10 sekä Huawei P10 Plus. Uusissa kuvissa puhelimet esiintyvät useissa väreissä: sininen, vihreä, ruusukulta, kulta, hopea ja musta. Tällä hetkellä ei ole tiedossa onko nämä kaikki värit tulossa molemmille puhelimille. Vuodettuja kuvia voidaan pitää aitoina, sillä ne myötäilevät pitkälti jo Evan Blassin vuotamia kuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P10 on paljastunut aikaisemmin myös GFXBenchin tietokannasta, josta puhelimen tekniset tiedot ovat varmistuneet. Aikaisemmin puhelimeen odotettiin 5,2 tuuman näyttöä, mutta uusien tietojen mukaan näytön koko olisi pienempi 5,1 tuumaa ja Full HD tasoinen. Laitteeseen odotetaan kahdeksanytimistä Kirin 960 -järjestelmäpiiriä, 4/6 gigatavua RAM-muistia ja 3100 milliampeeritunnin akkua. Huawei P10:ssä on kuvien perusteella myös Leican kanssa yhteistyössä kehitetty kaksoiskameraratkaisu. GFXBenchin listaus paljastaa, että pääkamera olisi ainakin 11 megapikseliä ja etukamera 7 megapikseliä. Uudet Huawei P10 ja Huawei P10 Plus tulevat saamaan myös päivitetyn EMUI 5.1 -käyttöliittymän.

Huhujen mukaan Huawei P10 tulisi maksamaan noin 550 euroa (4 Gt RAM ja 64 Gt tallennustilaa), Huawei P10 Plus noin 730 euroa (6 Gt RAM ja 128 Gt tallennustilaa) sekä Huawei P10 Lite noin 260 euroa (3 Gt RAM ja 32 Gt tallennustilaa). Puhelimet tullaan julkaisemaan siis 26. helmikuuta, eli huomenna.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Näyttäis siltä että molemmat tulee tasasella näytöllä joka toisaalta on järkevää, koska mate 9 pro’n kanssa olisi plus malli ollut liian identtinen kaarevalla näytöllä

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android