LGYleinen

LG esitteli kahdella näytöllä ja 4G-tuella varustellun Folder 2 -simpukkapuhelimen

LG Folder 2

LG on julkaissut Koreassa uuden simpukkapuhelimen, joka kantaa nimeä Folder 2. Kyseessä on peruspuhelin, jossa on tuki muun muassa 4G-yhteyksille. LG on suunnannut uutuuspuhelimen erityisesti kuluttajille, jotka haluavat helposti käytettävän laitteen edullisessa hintapisteessä.

Folder 2 -puhelimessa on Snapdragon 210 -järjestelmäpiiri, 1 gigatavua RAM-muistia sekä 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa. LG on varustellut laitteen myös kahdella näytöllä, joista päänäyttö on 2,8 tuumaa ja sen tarkkuus on QVGA-tasolla. Lisäksi toinen näyttö löytyy puhelimen ulkopuolelta ja se on kooltaan 0,8 tuumaa. Näyttö on väritykseltään mustavalkoinen ja se on tarkoitettu ilmoituksia varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG on laittanut Folder 2 -puhelimeen myös SOS-painikkeen. Puhelimen takaosassa on 2 megapikselin tasoinen pääkamera. SOS-painike löytyy kameran vierestä ja sitä painamalla kolmesti peräkkäin puhelin soittaa ennalta määrättyyn numeroon.

Uutuuspuhelin painaa vain 127 grammaa ja laitteesta löytyy myös tuki Bluetooth-, Wi-Fi- ja 4G -yhteyksille. Akunkestosta on vastaamassa 1470 milliampeeritunnin akku. LG Folder on tulossa tarjolle Koreassa kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen ja harmaa.

Koreassa puhelin maksaa 198 000 wonia, eli noin 150 euroa. LG Folder 2 -puhelimen myynti alkaa 17. huhtikuuta Koreassa, mutta todennäköisesti se ei ole tulossa tarjolle ollenkaan muilla markkina-alueilla.

Lähde: LG:n lehdistötiedote (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG