LGYleinen

LG-pomo lupasi mobiililiiketoiminnan muuttuvan kannattavaksi wow-tekijöiden avulla

LG:n johtaja on kertonut tänään CES-messujen yhteydessä korealaismedialle, että yhtiön pitkään negatiivista tulosta tehnyt mobiililiiketoiminta muuttuu kannattavaksi vuoden 2021 loppuun mennessä. LG on Samsungin tapaan Etelä-Korealainen valmistaja, mutta siinä missä Samsung on ollut pitkään suurin puhelinvalmistaja, niin LG:n markkinaosuus on verrattain erittäin pieni.

”LG:n mobiililiiketoiminta tulee olemaan kannattava vuonna 2021. Voin sanoa, että voimme tehdä sen mahdolliseksi, kun LG laajentaa mobiilivalikoimaa ja julkaisee tasaisin väliajoin uusia laitteita, joissa on wow-tekijöitä.”, sanoi LG:n toimitusjohtaja Kwon Bong-seok.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toimitusjohtaja ei kuitenkaan paljastanut millaisia wow-tekijöitä LG:n puhelimissa tullaan näkemään. LG on viime vuosina kamppaillut mobiililiiketoiminnan kannattavuuden suhteen, mutta tuorein lausunto ei ainakaan anna vihjausta siitä, että LG olisi luopumassa puhelintuotannosta. Vaikka LG on onnistunut vähentämään mobiililiiketoiminnan tappioita viime aikoina, niin puhelimien myynti ei ole kuitenkaan lähtenyt kasvuun. LG on esimerkiksi kokonaisuudessaan luopunut puhelimien myymisestä Suomen markkinoilla jo viime vuonna.

Lähde: The Korea Times

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG