LGYleinen

LG V10:n Top 5 eksklusiiviset ominaisuudet

IMG_20160119_163118

1.Kaksoisnäyttö

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG V10:ssä on tuplanäyttö.  Normaalikokoinen näyttö ja mininäyttö.  Mininäyttö on aina käynnissä ja sen tarkkuus on 1,040 x 160.  Mininäytölle saa näkyviin omavalintaisen tekstin, viimeksi käytetyt sovellukset, suosikki yhteystiedot ja musiikkikontrollit.  Mininäytöllä näkyy myös ilmoitukset, jos isompinäyttö ei ole päällä. Mininäytöllä näkyy myös oikotiet neljään eri asetukseen (ääni, wifi, taskulamppu ja kamera). Huomioitavaa on myös se, että mininäyttö ei käytä akkua juuri lainkaan, vaikka se olisi koko ajan päällä.

2. Tupla etukamera

IMG_20160119_150908

LG V10:stä löytyy, myös tuplaetukamera. Molemmat kamerat ovat 5MP, mutta toisen objekti tarjoaa laajakuvakulman ja toinen normaalin kuvakulman. LG V10 tarjoaa todella hyvät selfie mahdollisuudet, olit sitten yksin tai ryhmässä.

3. Manuaalinen videokuvauksen säätö

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Screenshot_2016-01-31-14-15-13

Manuaalinen videokuvaus vie LG V10:n aivan omalle tasolleen. Missään muussa älypuhelimessa ei vielä löydy yhtä hyvää manuaalista videokuvaus mahdollisuutta. Voit säätää valkotasapainoa, kohdistusta, ISO-säätöä ja jopa mikrofoonin suuntausta. Ilman muuta voit myös ottaa todella tarkkaa 4K-videokuvaa. Löydät kaksi videota, jotka otimme LG V10:llä 4K-tarkkuudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

4. Irrotettava akku ja muistikorttituki

lg-v10-battery-w782

Irrotettava akku ja muistikorttituki on löytynyt pitkään ainakin Samsungin lippulaivamalleista, mutta yhtiön päätös poistaa ne Galaxy S6-malleista ei välttämättä ollut paras strategia. LG:n päätös sisällyttää molemmat vaihtoehdot, on mahtava juttu. Tämä myös varmistaa sen, että sinulla riittää akussa virtaa vaihtamalla sen ladattuun akkuun helposti. Myös muistinloppuminen ei tule kyseeseen, sillä voit lisätä muistia, vaikka 2TB asti.

5. Laatutuntuma

IMG_20160119_094813-2

Laatutuntuma LG V10:ssä on huippuluokkaa. Puhelinta ympäröi teräsreunukset ja irrotettava takakuori on muovia, mutta se on päällystetty eräänlaisella kumimaisella materiaalilla. Puhelin onkin erittäin kestävä ja tulee tuskin tarvitsemaan minkäänlaisia suojakuoria. Puhelimen kestävyydestä kertookin Android Authorityn tekemä video, missä puhelimen näyttö menee särölle vasta, kun se tippuu monen metrin korkeudelta.

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:LG