AndroidMeizuYleinen

Meizu julkaisi uuden M6s -puhelimen

Meizu esitteli eilen uusia laitteita erikoisesti pelkästään Twitterissä. Meizu kertoi twiitti twiitiltä uusista laitteista ja niiden ominaisuuksista. Päivänvalon näkivät Meizu M6s:n lisäksi Meizu Live- ja Meizu Flow Bass -kuulokkeet.

Meizu M6s:n runko on valmistettu metallista. Siinä on ohuet kehykset, symmetrinen design sekä reunoilta kaartuva näyttö. Näyttö on kooltaan 5,7 tuumaa ja HD+ -tarkkuutta. Näytön kuvasuhde on nyt jo monista muista puhelimista tuttu 18:9. Puhelimen sormenjälkilukija löytyy nyt laitteen kyljestä, ja se avaa laitteen lukituksen jopa 0,2 sekunnissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Meizu M6s:n kuvauspuoli hoituu 16 megapikselin takakameralla, jossa on Samsung CMOS -sensori ja f/2.0-aukkoarvo. Etukamera on kooltaan 8 megapikseliä, ja se pitää sisällään kasvojen ehostamiseen käytettävää teknologiaa.

Tehoista vastaa Samsungin valmistama 6-ytiminen Exynos 7872 ARM -prosessori, joka rakentuu kahdesta 2 GHz:n taajuudella hyrräävästä Cortex-A73-ytimestä sekä neljästä 1,6 GHz:n taajuudella toimivasta Cortex-A53-ytimestä. Grafiikkasuorittimen virkaa hoitaa Mali-G71 MP1.

Meizu M6s:stä löytyy 3000 milliampeeritunnin akku, joka Meizun mukaan kestää 9,5 tuntia videon toistoa. Meizu M6s tukee myös pikalatausta, jolla laitteen voi ladata tyhjästä 30 prosenttiin vartissa ja 52 prosenttiin puolessa tunnissa.

Meizu M6s:n käyttöliittymänä toimii Meizun oma Flyme OS 6.2. Laitteessa on myös One Mind -tekoälymoottori, joka mahdollistaa paremman tehokkuuden ja pienemmän virrankulutuksen.

Puhelimen käytössä olennainen navigointipalkki on uudistettu täysin. Navigointipalkin sijaan Meizu on siirtynyt käyttämään Super mBack -teknologiaa. Näytön alaosassa näkyy nyt yksi Halo-rinkula, jota kevyesti painettaessa laite siirtyy yhden näytön taaksepäin ja kovempaa painaessa se siirtyy kotinäyttöön. Rinkulan päältä sivuttain pyyhkäistäessä laite siirtyy iPhone X:n tapaan viimeisimpien sovelluksien välillä. Halo-rinkulan voi halutessaan vaihtaa takaisin perinteiseen navigointipalkkiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Meizu M6s tulee saataville 19. tammikuuta 32- ja 64-gigatavuisena mallina. Värivaihtoehdot ovat musta, hopea, kulta ja sininen. Laitteen hinnan voi odottaa olevan noin 160 tai 190 euroa tallennustilasta riippuen.

Lähde: Meizu (Twitter)

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android