MicrosoftWindows 10Yleinen

Microsoft julkaisi pitkään huhutun uuden Lumia 650 -puhelimen

Lumia-650-block4-jpgMicrosoft esitteli aiemmin tänään omassa blogissaan kaikessa hiljaisuudessa uuden Lumia 650 -älypuhelimen. Lumia 650 tulee olemaan huhujen valossa viimeinen Lumia -malliston puhelin, mutta luonnollisestikaan Microsoft ei tätä vahvistanut. Uutuuspuhelimen hinta on hieman yli 200 euroa, joten mistään kauhen kummallisesta laitteesta ei ole kyse.

”Microsoft Lumia 650 tuo käyttäjille täysin uudenlaisen designin tyylikkäällä metallireunuksella viimeisteltynä. Design on tehty espoolaisvoimin ja tuo uuteen Lumiaan raikkaan ja jämäkän tuntuman, jonka on tottunut löytämään tähän asti vain kalliimman hintaluokan puhelimista”, kertoo Microsoftin Pohjoismaiden Lumia-liiketoiminnasta vastaava johtaja Ossi Korpela.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Lumia 650 tulee saataville kaikkien isompien jälleenmyyjien valikoimiin. Tämä on upein puhelin hintaluokassaan, ja niin kuluttajat kuin yrityksetkin tulevat sitä rakastamaan. Tarina jatkuu!”

Lumia 650 tulee saataville Suomessa maaliskuussa, mutta puhelin tulee saataville joissain Euroopan maissa jo tällä viikolla. Suomessa puhelin maksaa 229 euroa ja se tulee saataville mustana ja valkoisena.

Lumia 650 tärkeimmät tiedot:

  • Näyttö: 5 tuumaa, HD
  • Piirisarja: 1.3GHz Quad Core/ Snapdragon 212
  • Kamera: Takana 8 megapikseliä/ edessä 5 megapikseliä
  • Muisti: 1GB RAM / 16GB ROM
  • Akku: 2000 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Mobile
  • Värit: Musta / Valkoinen

Lumia650_Marketing_Image-SSIM-01

Lisätietoja puhelimesta löydät Microsoftin Ääni blogista tai Lumia 650 tuotesivuilta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft