MotorolaYleinen

Motorola Edge- ja Edge+ -puhelimien toimitukset alkoivat tänään Suomessa

Motorola on aloittanut tänään uusien 5G-puhelimiensa varsinaisen myynnin Suomessa. Uudet Motorola Edge- ja Edge+ -puhelimet julkaistiin huhtikuussa ja Suomi on yksi ensimmäistä maista, joihin puhelimet ovat saapuneet myyntiin. Molempien ennakkomyynti alkoi jo 4. toukokuuta ja toimitukset alkoivat tänään 15. toukokuuta.

Motorola Edge -mallisto on varsin mielenkiintoinen, sillä molemmissa puhelimissa on potentiaalisia ominaisuuksia. Motorola Edge+ tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn Snapdragon 865 -järjestelmäpiirin avulla ja Edge-mallissa on keskihintaluokkaan suunnattu Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri. Molemmissa on myös takaosassa kolmoiskamera, joka koostuu huippumallissa 108 megapikselin kamerasta ja perusmallissa 64 megapikselin kamerasta. Lisätietoja puhelimista voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimet ovat myynnissä muun muassa operaattoreiden ja muutamien muiden jälleenmyyjien valikoimissa. Motorola Edge maksaa 599 euroa ja Motorola Edge+ maksaa vastaavasti 1099 euroa. Motorolan uutuuspuhelimien kaikki jälleenmyyjät sekä edullisimmat hinnat löytyvät Hintaseuranta.fi -palvelun kautta:

SuomiMobiilin ensituntumat Motorola Edge+ -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola