MotorolaYleinen

Motorola esitteli uudet Moto Buds -sarjan kuulokkeet – Moto Buds+ tarjoaa Bosen kanssa viritetyn äänen

Moto Buds+

Motorola on esitellyt Euroopan markkinoille useita uusia Edge 50 -sarjan älypuhelimia, mutta näiden rinnalla myyntiin saadaan myös kahdet uudet kuulokkeet. Kyseessä ovat ensimmäiset Motorolan itse kehittämät kuulokkeet, joiden kanssa on tehty myös yhteistyötä ääniyritys Bosen kanssa.

Kuulokevalikoima on laajentunut kahdella kuulokemallilla, jotka ovat lähtötason Moto Buds sekä premium-tason Moto Buds+. Motorolan tavoitteena on laajentaa omaa ekosysteemiä tarjoamalla saumattomamman kokemuksen eri tuotteiden välillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto Buds+

Moto Buds+ -kuulokkeiden kanssa tehdään yhteistyötä Bosen kanssa, sillä ääni on viritetty yhdessä. Kuulokkeissa on myös aktiivinen taustamelunvaimennus sekä monipuoliset taajuuskorjaimen säädöt.

Moto Buds+ on myös yhteensopiva Dolby Head Tracking -teknologian kanssa uusimpien Edge 50 -sarjan puhelimien kanssa. Dolby Head Tracking antaa Motorolan mukaan luonnollisemman ja elävämmän äänikokemuksen, kalibroimalla ääntä käyttäjän pään liikkeiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuettuna on luonnollisestikin melunvaimennus sekä läpikuuluvuustila. Kuulokkeiden elementtien suuruutta ei ole vahvistettu, mutta kyseessä on niin sanotut Dual Dynamic -elementit, joiden luvataan takaavan kristallinkirkkaat vokaalit sekä syvän basson.

Akku kestää 38 tunniksi latauskotelon kanssa, mutta kuulokkeissa itsessään akkua on 8 tunniksi ilman melunvaimennusta. Tuettuna on pikalataus, sillä 10 minuutin latauksella saa virtaa 3 tunniksi. Moto Buds+ tarjoaa myös tuen langattomalle lataukselle.

Moto Buds+ on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat Forest Gray sekä Beach Sand. Motorolan mukaan kuulokkeissa on IP54-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys.

Moto Buds

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto Buds -kuulokkeet ovat karsitummat, mutta tarjoavat myös mielenkiintoisen kokonaisuuden. Kuulokkeet tukevat Hi-Res-audiota sekä dynaamista adaptiivista melunvaimennusta kuuden mikrofonin voimalla. Äänentoisto on 12,4 mm elementtien varassa.

Kuulokkeissa on tuettuna melunvaimennuksen kanssa myös läpikuuluvuustila, jolla pystyy korostamaan taustamelua esimerkiksi lenkillä ollessa.

Moto Buds

Motorola on julkistanut Moto Buds -kuulokkeet neljässä väriversiossa, jotka ovat Starlight Blue, Glacier Blue, Coral Peach sekä Kiwi Green. Kuulokkeissa luvataan olevan kestävyys roiskevedelle. Moto Buds -kuulokkeille mainitaan 42 tunnin akunkesto latauskotelon kanssa sekä jopa 9 tunnin akku itse kuulokkeilla ilman melunvaimennusta.

Uutuuskuulokkeet yhdistyvät Motorolan uuteen Moto Buds -sovellukseen, joka on ladattavissa muun muassa Google Play -sovelluskaupasta.

Suomessa molemmat uutuuskuulokkeet tulevat myyntiin 16. huhtikuuta alkaen. Motorola on kertonut Moto Buds -kuulokkeiden suositushinnaksi 59 euroa sekä Moto Buds+ -kuulokkeiden suositushinnaksi 149 euroa.

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola