AndroidMotorolaYleinen

Motorola julkaisi uudet Moto E4 ja Moto E4 Plus -älypuhelimet – Suomeen 20. kesäkuuta

Motorola on julkaissut tänään kaksi alempaan keskiluokkaan sijoittuvaa älypuhelinta, jotka kantavat nimiä Moto E4 ja Moto E4 Plus. Puhelimet ovat teknisesti varsin vaatimattomia, mutta tarjoavat kuitenkin hintaansa suhteutettuna hyviä ominaisuuksia.

Moto E4 on puhelimista pienempi ja halvempi. Siinä on 5 tuuman HD-näyttö (1280 x 720) sekä MediaTekin kehittämä neliytiminen MT6737 -järjestelmäpiiri. Puhelimesta on myös kaksi erillistä versiota Pohjois-Amerikan markkinoille, joista löytyy Qualcommin piiri (yleisesti Snapdragon 425 ja Sprint-versiossa Snapdragon 427). RAM-muistia Moto E4:stä löytyy mallista riippumatta 2 gigatavua. Sisäistä tallennustilaa luvataan olevan 16 gigatavua, mutta laite tukee myös MicroSD-muistikorttia aina 128 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimen pääkamera on suuruudeltaan 8 megapikseliä ja etukamera taasen 5 megapikseliä. Muita Moto E4:n ominaisuuksia ovat 2800 milliampeeritunnin akku, joka on myös tarvittaessa vaihdettavissa. Puhelimessa on vakiona myös Android 7.1 Nougat -käyttöjärjestelmä.

Moto E4 Plus on nimensä mukaisesti hieman kookkaampi. Näyttö on 5,5 tuuman suuruinen ja tarkkuutta löytyy 1280 x 720 pikseliä. Plus-versiossa tehoista huolehtii sama MediaTekin MT6737 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 2 gigatavua RAM-muistia sekä tarjolla on myös 3 gigatavun RAM-muistilla varusteltu versio.

Kameroiden osalta on myös hieman parannuksia. Pääkamera on 13 megapikseliä ja etukamera 5 megapikseliä. Moto E4 Plussassa on myös suuri 5000 milliampeeritunnin akku.

Motorolan mukaan uudet Moto E4 ja Moto E4 Plus saapuvat Suomessa saataville 20. kesäkuuta. Moto E4:n suositushinta on 150 euroa ja Moto E4 Plussan 200 euroa. Puhelimet ovat saatavilla väreissä: Iron Gray, Oxford Blue sekä lisäksi Moto E Blush Gold ja Full Blush Gold -väreissä. Moto E4 Plus tulee tarjolle myös Fine Gold värisenä.

Lähde: Lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android