MotorolaYleinen

Motorola julkisti edullisen Moto G14 -puhelimen

Motorola Moto G14

Motorola on julkistanut Intian markkinoille uuden edullisemman hintapisteen Moto G14 -älypuhelimen. Puhelinta odotetaan myös Eurooppaan, mutta toistaiseksi siitä ei ole tiedotettu.

Moto G14 -puhelimessa on Motorolan mukaan panostettu premium-rakenteeseen ja väreihin. Puhelin on valmistettu muovista tai Motorolan tyylisesti sanottu ”akryylilasista”. Laite on IP52-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävä. Laitteen päävärit ovat Steel Gray ja Sky Blue, mutta tarjolla on myös värit Pale Lilac sekä Butter Cream.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on 60 hertsin virkistystaajuus, 20:9-kuvasuhde sekä HD+ -tarkkuus (1600 x 720). Moto G14 -puhelimen tehoista on vastaamassa Unisoc T616 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on 4G-laite. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua.

Kameroita on takaosassa kaksi, joista pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä sekä makrokameran tarkkuus on 2 megapikseliä. Etuosassa on 8 megapikselin kamera selfiekuvia varten. Motorola on saanut puhelimeen stereokaiuttimet sekä perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 15 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Motorola kertoo käyttöjärjestelmänä olevan Android 13, jonka päällä hyrrää My UX -käyttöliittymä.

Puhelimen hinnaksi on kerrottu 9999 Intian rupiaa, joka vastaa 110 euroa.

Lähde: Motorola  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola