MotorolaYleinen

Motorola julkisti Moto G8 -puhelimen – Suomessa myyntiin 199 euron hintaan

Motorola on julkaissut jälleen uuden jäsenen Moto G -mallistoon ja tällä kertaa kyseessä on Moto G8 -puhelin. Moto G8 on alle 200 euron hintainen puhelin, joka jakaa samoja ominaisuuksia kuin esimerkiksi aikaisemmin esitelty Moto G8 Power.

Moto G8 tarjoaa muun muassa 6,4 tuuman Max Vision -näyttöpaneelin, joka perustuu IPS LCD -tekniikkaan sekä siinä on 19:9-kuvasuhde. Näytössä on myös HD+ -tarkkuus, eli siis 1560 x 720 pikseliä. Näytön vasempaan yläkulmaan on tehty myös etukameraa varten reikä. Tehoista vastaa Qualcomm Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Käyttöjärjestelmä on luonnollisesti Android 10, joka on varsin lähellä puhdasta Androidia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita Moto G8:n takaosassa on peräti kolme, jotka ovat 16 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfie-kamera. Moto G8 on varustettu myös tehokkaalla 4 000 milliampeeritunnin akulla. Motorola mukaan puhelin jaksaa jopa 40 tunnin ajan yhdellä ainoalla latauksella.

Moto G8 on varustettu Moto Experiences -sovelluksellamme sekä uudella Moto Gametimella. Sen ansiosta käyttäjä voi sukeltaa peliin, ilman ärsyttäviä häiriöitä ja keskeytyksiä. Puhelimessa on myös vettähylkivä design, joka suojaa sekä kotona että ulkona rajummassakin menossa. Moto G8 -puhelimen takaosassa on lisäksi sormenjälkilukija.

Motorola on ilmoittanut Moto G8 -puhelimen suositushinnaksi Suomessa 199 euroa. Saatavuus tullaan kuitenkin vahvistamaan vasta myöhemmin.

Lähde: Motorolan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Aika lepsu suoritin, nipin napin hyvin Ram muistia ja vanha android. Mutta riittävä älypuhelimeksi silti.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola