MotorolaYleinen

Motorola julkisti uuden Moto G Play (2023) -älypuhelimen

Motorola Moto G Play (2023)

Motorola on julkistanut jälleen uuden Moto G -sarjan älypuhelimen, joka on suunnattu tällä kertaa ainoastaan Pohjois-Amerikan markkinoille. Kyseessä on seuraaja vuonna 2021 julkaistulle ensimmäisen sukupolven Moto G Play -puhelimelle.

Puhelimeen on saatu 6,5 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle ja siinä on 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on ilmoitettu olevan 20:9-kuvasuhde sekä etukameraa varten tehty reikä yläreunassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita puhelimen takaosassa on kolme kappaletta, joista tärkein on 16 megapikselin tasoinen pääkamera. Lisäksi mukana on 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 5 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G37 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä ei ole 5G-puhelin. Moto G Play (2023) tarjoaa 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on myös muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on varustellut laitteen edelleen vanhalla Android 12 -käyttöjärjestelmällä. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 10 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Muita huomioitavia ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, perinteikäs kuulokeliitin sekä IP52-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys.

Moto G Play (2023) esiteltiin ainoastaan sinisessä Deep Indigo -väriversiossa. Puhelimen hinnaksi ilmoitettiin Yhdysvalloissa 170 dollaria ja sen myynti alkaa 12. joulukuuta.

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola