MotorolaYleinen

Motorola julkisti uuden Moto G64 5G -puhelimen Dimensity 7025 -järjestelmäpiirillä

Motorola Moto G64 5G

Motorola on julkistanut uuden Moto G64 5G -puhelimen Intian markkinoille. Virallisesti se tulee tarjolle 16. huhtikuuta, mutta kaikki tiedot ovat jo nyt saatavilla yhtiön verkkosivuilla. Kyseessä on paranneltu versio Moto G54 5G -puhelimesta, mutta monet ominaisuudet ovat samoja.

Moto G64 5G -puhelin on ulkoisesti tuttua Motorolaa. Puhelimen päämateriaalina toimii muovi. Tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat Pearl Blue, Mint Green sekä Ice Lilac. Paksuutta laitteella on 8,89 millimetriä ja painoa on 192 grammaa. Moto G64 5G on myös IP52-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on saatu 6,5 tuuman kokoinen IPS LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näyttö tarjoaa myös korkean 120 hertsin virkistystaajuuden ja perinteikkään 20:9-kuvasuhteen. Näytössä on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin valmistama 5G-yhteydet tarjoava 8-ytiminen Dimensity 7025 -järjestelmäpiiri. Moto G64 5G tarjoilee lisäksi 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G64 5G:n takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta. Pääkamera on optisesti vakautettu. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akku on kooltaan 6000 milliampeerituntia ja sitä ladataan langallisesti USB-C-liittimen kautta 33 watin teholla. Motorola on saanut mukaan myös stereokaiuttimet, jotka on viritetty Dolby Atmos -tekniikalla. Sormenjälkilukija on sijoitettu kylkeen virtapainikkeen yhteyteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on uusin Android 14 -käyttöjärjestelmä. Moto G -mallistossa yleinen päivityslupaus on yksi Android-versiopäivitys sekä 3 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Tarkkoja hinta- ja saatavuustietoja ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: Motorola Moto G64 5G -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola