MotorolaYleinen

Motorola Moto G60 ja Moto G40 Fusion julkaistaan 20. huhtikuuta – Motorola vahvisti jo nyt ensimmäisiä tietoja

Motorola on vahvistanut julkaisevansa uudet Moto G60- ja Moto G40 Fusion -puhelimet Intian markkinoilla 20. huhtikuuta. Samalla Motorola on päättänyt julkaista tietoja puhelimista etukäteen yhdessä jälleenmyyjän Flipkartin kanssa.

Moto G60 ja Moto G40 Fusion ovat pitkälti samanlaisia laitteita, mutta Moto G60 tarjoaa hieman paremmat kamerat. Moto G60 -puhelimessa on vahvistettu olevan 108 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä erillinen syvyyskamera. Puhelimen tiedetään saavan myös 32 megapikselin selfiekameran. Moto G40 Fusion eroaa pääkameran tarkkuuden osalta, sillä puhelimessa on 64 megapikselin pääkamera. Motorola hyödyntää järjestelmäpiirinä molemmissa Snapdragon 732G -piiriä, joten uudet puhelimet eivät ole 5G-yhteensopivia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molempien puhelimien näyttö tulee olemaan kooltaan 6,8 tuumaa ja mukana on 120 hertsin korkea virkistystaajuus. Näytöt tukevat myös HDR10-toistoa. Akunkeston on vahvistettu olevan 6000 milliampeeritunnin akun varassa, jonka kerrotaan tarjoavan jopa 54 tunnin jatkuvan käyttöajan. Käyttöjärjestelmänä Motorola on vahvistanut olevan Android 11, jossa on ThinkShield-lisäturvaominaisuudet.

Uutuuspuhelimet esitellään Intiassa siis ensi viikolla 20. huhtikuuta. Toistaiseksi puhelimien julkaisusta Euroopan markkinoilla ei ole mitään tietoa, mutta mahdollisesti ainakin Moto G60 tullaan näkemään myynnissä laajemminkin.

Lähde: Twitter (Motorola India)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola