MotorolaSponsoroitu

Motorolan uutuuspuhelimet lumoavat Pantonen väreillä – Näihin viiteen puhelimeen myös sinä rakastut!

Motorola Edge 40 Neo ja Motorola Razr 40 Ultra Pantonen uudessa vuoden 2024 värissä.

Motorola ja Pantone ovat tehneet onnistuneesti yhteistyötä tuoden uudenlaista tyyliä sekä näyttäviä värejä älypuhelimiinsa. Ainutlaatuinen yhteistyö rikkoo älypuhelimien perinteikkään tummien värisävyjen kaavan tuoden mukanaan ajan tasalla olevia Pantonen värejä. Esimerkiksi Motorola Razr 40 Ultra ja Motorola Edge 40 Neo ovat pian saatavilla Pantonen uusimmassa päävärissä.  

Peach Fuzz on Pantone Color Instituten vuoden 2024 väri, jollainen on valittu joka vuosi jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Pantone Color Instituten tavoite on kertoa värien symbolisesta luonteesta sekä havainnollistaa, kuinka värivalintamme ja tiettyjen värien tai väriperheiden suosio heijastavat suoraan kulttuurimme ja ympäristömme ajankohtaisia tapahtumia.  

Tämän vuoden Peach Fuzz -väri on valittu analysoimalla kuluneen vuoden maailmanlaajuisia trendejä ja teemoja, ottaen huomioon kaikki yhteiskunnan osa-alueet – aina muodista ja muotoilusta markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan, jopa politiikkaan. 

Pantone kuvailee Peach Fuzz -värin olevan sametinpehmeä vaalea persikka, joka rikastuttaa mieltä, kehoa ja sydäntä. Lämmin ja kotoisa sävy korostaa Pantonen mukaan lempeyden tunnetta ja viestiä välittämisestä sekä jaksamisesta. Premium-tuotteidensa kohdalla Motorola laajentaa kokemusta väreistä myös tuoksuun, sillä puhelimet toimitetaan hajuvedellä varustetuissa pakkauksissa.  

Tutustu Motorolan värikkäisiin uutuuspuhelimiin tämän linkin kautta! 

Motorola Razr 40 Ultra – Uusi Peach Fuzz saatavilla pian! 

Motorola Razr 40 Ultra

Motorola Razr 40 Ultran avulla astut älypuhelimien uuteen aikakauteen, sillä se tuo upean vaihtoehdon taittuvien puhelimien kategoriaan. Kyseessä on enemmän kuin pelkkä tekninen ihme – se on designin ja käytettävyyden taidonnäyte, joka ylittää vaativimpienkin odotukset. Esimerkiksi puhelimen vegaaninahkainen viimeistely korostaa laitteen ylellistä ulkonäköä.  

Suljettuna kyseessä on maailman ohuin taittuva puhelin, joka mahtuu taskuun ja on miellyttävä kantaa mukana. Avattuna Razr 40 Ultra tuo esille suuren pOLED-näytön, joka takaa upean katselukokemuksen 144 hertsin virkistystaajuudella. 

Äärimmäistä suorituskykyä puhelimelle tarjoaa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joten Motorola Razr 40 Ultra toimii joka tilanteessa sulavasti. Kamerajärjestelmä on suunniteltu vastaamaan muun muassa sisällöntuottajien vaatimuksiin. Razr 40 Ultrassa on 12 megapikselin pääkamera, jossa on Instant Dual Pixel PDAF -tekniikka, mikä tarkoittaa nopeampaa ja tarkempaa kuvien taltiointia kaikissa valaistusolosuhteissa. Erittäin laaja f/1.5-aukko päästää enemmän valoa sensoriin, mahdollistaen valoisat otokset.  

Flex View -toteutuksen avulla Motorola Razr 40 Ultra taipuu uusiin tapoihin käyttää puhelinta. Puhelimen voi asettaa mihin tahansa kulmaan, avaten uusia mahdollisuuksia kuvaamiseen, luomiseen ja arjen helpottamiseen. Handsfree-asennossa voi esimerkiksi lukea näytöltä reseptejä kokatessa tai seurata videoita.  

Uudessa vuoden 2024 Peach Fuzz -värissä Motorola Razr 40 Ultra saapuu markkinoille vuoden 2024 alussa, täydentäen laitteen monipuolisen värivalikoiman. Puhelin on jo saatavilla väreissä Infinite Black, Glacier Blue ja vuoden 2023 Pantone-värissä, eli Viva Magentana.  

Motorola Razr 40 Ultra on myynnissä Suomessa 1199 euron suositushintaan. Puhelimeen voi käydä tutustumassa tarkemmin Motorolan sivuilta täältä 

Motorola Edge 40 Neo – Ympäristöystävällinen valinta 

Motorola Edge 40 Neo

Motorola Edge 40 Neo tuo Pantonen upeat värit suuren yleisön saataville, ja pian se on saatavilla myös uudessa Peach Fuzz -värissä. Vegaaninahkaista viimeistelyä korostaa myös muut Pantonen värit. Puhelin on saatavilla jo nyt kolmella eri värivaihtoehdolla, jotka ovat Black Beauty, Soothing Sea ja Caneel Bay.  

Uutuuspuhelin on loistava väline erottua massasta monella eri tavalla, eikä pelkästään tyylillä ja väreillä. Motorola Edge 40 Neo on nimittäin Motorolan ensimmäinen Suomessa julkaistu laite, joka hyödyntää Lenovon CO2 Offset Services -palvelua hiilidioksidipäästöjen kompensoimiseksi vähentämällä päästöjä laitteen keskimääräisen elinkaaren aikana. Näin Motorola osaltaan tukee ilmastonmuutoksen torjuntaan tähtääviä hankkeita ympäri maailmaa.  

Laite toimitetaan lisäksi sataprosenttisen muovittomissa pakkauksissa, joissa käytetään soijamustetta ja jotka koostuvat 60-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista, kuten kartongista, voimapaperista ja kuultopaperista. A Good Company -yhtiön kanssa tehdyn yhteistyön myötä Motorola Edge 40 Neon mukana tulee myös sataprosenttisesti kasvipohjaisista materiaaleista valmistettu suojakuori. Lisäksi suojakuori sopii täydellisesti puhelimen Pantone-väreihin.  

Ekologisuuden ohella Motorola Edge 40 Neo erottuu joukosta myös ominaisuuksillaan. IP68-luokitus takaa puhelimen kestävän vettä, Dimensity 7030 -järjestelmäpiiristä ei tehot lupa kesken ja 6,55 tuuman kokoinen pOLED-näyttöpaneeli tarjoaa sulavan kokemuksen 144 hertsin virkistystaajuuden avulla. Puhelin tarjoilee lisäksi tarkan 50 megapikselin kaksoiskameran sekä kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun 68 watin pikalatauksen kera.  

Motorola Edge 40 Neo on myynnissä Suomessa 399 euron suositushintaan. Puhelimeen voi käydä tutustumassa tarkemmin Motorolan sivuilta täältä.  

Motorola Moto G84 5G – Ilmaise itseäsi rohkealla Viva Magenta -värillä 

Motorola Moto G84 5G

Motorolan ja Pantonen yhteistyö ei rajoitu ainoastaan lippulaivatuotteisiin, vaan Pantonen tyylikkyyttä on saatu mukaan myös Moto G -sarjaan. Uusi Motorola Moto G84 5G tarjoaa tyylikkään vegaaninahkaisen muotoilun ja ainutlaatuiset värit yhdessä vahvojen teknisiä ominaisuuksien kanssa. 

Moto G84 5G on rohkea ja pirteä väriroiskahdus, sillä siitä on tarjolla Pantonen vuoden 2023 väri Viva Magenta. Punasävyinen Viva Magenta välittää ajatusta yhdistää virtuaalinen ja fyysinen maailma. Väri ilmentää voimaa sekä rohkeutta, joiden lisäksi se ammentaa inspiraationsa luonnosta. Viva Magenta -väriversion ohella tarjolla on myös muita ainutlaatuisia väriversioita, joita ovat Marshmallow Blue sekä Midnight Blue. 

Puhelimen kookas 6,5 tuuman pOLED-näyttöpaneeli pitää huolen siitä, että sisältö on tarkkaa ja miellyttävää katseltavaksi. Näytössä on korkea 1300 nitin kirkkaus sekä sulava 120 hertsin virkistystaajuus. Suorituskyky on Snapdragon 695 -järjestelmäpiirin varassa, joka takaa uskomattoman nopeat 5G-yhteydet. 

Kameroiden osalta ei tarvitse myöskään karsia, sillä Moto G84 5G tuo toistaiseksi parhaimmat kamerat Moto G -mallistoon. Puhelimessa on tarkka 50 megapikselin optisesti vakautettu pääkamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera, joka mahdollistaa upeat selfiekuvat joka tilanteessa. Moto G84 5G on lisäksi pitkäaikainen ystävä, sillä kookkaasta 5000 milliampeeritunnin akusta ei lopu virta kesken päivän. 30 watin pikalatauksella virtaa saa hetkessä pitkäksi aikaa.  

Motorola Moto G84 5G on myynnissä Suomessa 299 euron suositushintaan. Puhelimeen voi käydä tutustumassa tarkemmin Motorolan sivuilta täältä.  

Motorola Moto G54 5G – Pirteät värit erottuvat 

Motorola Moto G54 5G

Motorola Moto G54 5G ilahduttaa vegaaninahkaisella tyylillään sekä näyttävillä väreillä. Vegaaninahan ansiosta puhelin antaa pehmeän premium-tuntuman, joka näyttää hyvältä ja on käytännöllinen. Moto G54 5G on tarjolla keväisen pirteässä Mint Green -väriversiossa, jonka lisäksi valittavissa on kolme eri sinisensävyä Indigo Blue, Glacier Blue sekä Midnight Blue.  

Puhelin on rohkea suunnannäyttäjä tyylin osalta, mutta myös verraton viihdekokemuksen osalta. Moto G54 5G tarjoaa nopean 5G-yhteyden, sulavan 120 hertsin 6,5-tuumaisen Full HD+ -näytön ja tehokkaat stereokaiuttimet, joten se on luotu myös vaativampaankin käyttöön.  

Dolby Atmos -tilaäänen ja Moto Spatial Sound -ratkaisun ansiosta Moto G54 5G tarjoaa äänimaailman, joka ympäröi kuulijan. Suuret stereokaiuttimet tuovat äänet selkeästi esille, ja laadukkaammat bassot tekevät musiikista ja äänistä elävämmän. 

Puhelimen kamerat ovat kärkitasoa, sillä 50 megapikselin pääkamera on varusteltu optisella kuvanvakautuksella. Laitteessa on myös Macro Vision -kamera ja 16 megapikselin etukamera, joka sisältää Face Beauty -toiminnon. Dimensity 7020 -järjestelmäpiiri mahdollistaa hyvän suorituskyvyn, ja massiivinen 5000 milliampeeritunnin akku takaa erinomaisen käyttöajan. 

Motorola Moto G54 5G on myynnissä Suomessa 199 euron suositushintaan. Puhelimeen voi käydä tutustumassa tarkemmin Motorolan sivuilta täältä.  

Motorola Moto G14 – Värikäs ja edullinen 

Motorola Moto G14

Värikkyyttä on saatavilla myös Motorolan edullisessa Moto G14 -puhelimessa. Tarjolla on erikoisversio, jonka vegaaninahkainen pinta antaa laitteelle upean ulkoasun ja miellyttävän pehmeän tuntuman. Tämä malli on saatavilla kahdella värivaihtoehdolla, jotka ovat Pale Lilac ja Butter Cream. Lisäksi tarjolla on kaksi vakioväriversiota, jotka ovat perinteisemmät Steel Gray ja Sky Blue. 

Moto G14 on tyylikäs niin ulkoa kuin sisältäkin, sillä Motorola ei ole unohtanut houkuttelevia tekniikoita. 6,5 tuuman kokoinen näyttö mahdollistaa enemmän sisältöä kerralla, jonka lisäksi 50 megapikselin takakamera tuottaa teräviä kuvia jopa heikossa valaistuksessa. Moto G14 on varustettu myös erityisellä Macro Vision -kameralla, jolla käyttäjät pääsevät uskomattoman lähelle kohdetta. 

Puhelimen sisuksissa tikittää tehokas kahdeksanytiminen suoritin ja sen kaverina on neljän gigatavun verran käyttömuistia. Laitteessa on suuri 128 gigatavun sisäinen tallennustila ja pitkäkestoinen 5000 milliampeeritunnin akku.  

Motorola Moto G14 on myynnissä Suomessa ja sen hinnat alkavat 169 eurosta. Puhelimeen voi käydä tutustumassa tarkemmin Motorolan sivuilta täältä. 

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    1 Kommentti

    1. Noniin. Että ihan pantonen väreissä. Mitenkäs ne eroavat esim rgb tai cmyk väreistä? Ei ristus.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Motorola