MotorolaYleinen

Motorola vahvisti: Uudet taittuvanäyttöiset Razr-puhelimet esitellään 25. kesäkuuta – Odotuksissa Razr 50 ja Razr 50 Ultra

Motorola on vahvistanut julkistavansa uusia taittuvanäyttöisiä älypuhelimia jo ensi viikolla, eli 25. kesäkuuta.

Sosiaalisessa mediassa julkaistussa vihjailevassa videossa paljastetaan päivämäärä, ja samalla esillä on kaksi taittuvaa simpukkamallista puhelinta. Pääväreinä on oranssi sekä sininen. Video kuitenkin vihjaa yhteensä 5-6 väristä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mitään tarkkaa ei Motorola kuitenkaan vielä vahvista, mutta huhuissa on puhuttu pitkään Razr 50- ja Razr 50 -puhelimista. Molemmat on nähty jo useaan kertaa vuotokuvissa sekä myös tekniset tiedot ovat vuotaneet.

Jälleenmyyjien vuotamien tietojen mukaan Razr 50 tullaan esittelemään kolmessa väriversiossa, jotka ovat oranssi, harmaa ja hopea. Razr 50 Ultra tullaan esittelemään vihreänä, sinisenä sekä Peach Fuzz -värissä. Hinnaksi Razr 50 -puhelimelle kerrotaan muun muassa Italiassa 8 + 256 gigatavun versiossa 899 euroa ja Razr 50 Ultralle 12 + 512 gigatavun versiossa 1199 euroa. Hinnat ovat siis samat kuin aikaisemmin Razr 40 -sarjalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on varustellut Razr 50 Ultran entistäkin suuremmalla 4,0 tuuman ulkopuolen näytöllä, joka yltää lähes reunasta reunaan. Sisäpuolella olisi 6,9 tuuman taittuva näyttöpaneeli. Lisäksi puhelimessa olisi Snapdragon 8s Gen 3 -järjestelmäpiiri, 50 megapikselin kaksoiskamera sekä 32 megapikselin etukamera. Akun koko olisi 4000 milliampeerituntia ja sen lataus onnistuu 45 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vastaavasti Razr 50 -puhelimeen odotetaan samanlaista 6.9 tuuman taittuvaa näyttöä, mutta ulkopuolella olisi hieman pienempi 3,63 tuuman näyttö. Takaosan kamerat olisivat 50 ja 13 megapikseliä ja etuosassa on 32 megapikselin kamera. Tehoista vastaisi Dimensity 7300x -järjestelmäpiiri ja akku olisi 4200 milliampeeritunnin kokoinen.

Kaikki tarkat yksityiskohdat puhelimista vahvistuvat kuitenkin vasta 25. kesäkuuta, eli ensi viikon tiistaina.

Lähde: Facebook (Motorola Suomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola