MotorolaYleinen

Motorola vihjaa uudesta Moto E40 -puhelimesta – jälleenmyyjä paljasti tiedot ja kuvat ennen julkaisua

Motorola on aloittanut vihjailemaan uuden Moto E40 -älypuhelimen julkaisusta virallisella Twitter-tilillään Intiassa. Vihjailevassa twiitissa on kerrottu Moto E40 -puhelimen olevan tulossa pian, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole kerrottu. Ennen julkaisua yksi jälleenmyyjä on päättänyt kuitenkin jo laittaa puhelimen kuvat ja tiedot esille verkkokauppaansa.


Romanialainen jälleenmyyjä on listannut sivuillaan tarkat kuvat ja tiedot toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta. Moto E40 -puhelimesta on nähty jo aikaisemminkin kuvia ja nyt uusi vuoto vahvistaa niitä entuudestaan. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue kolmoiskameraa varten ja etuosassa on suuri näyttö etukamerareiällä. Laitteesta on tulossa tarjolle kaksi väriversiota, jotka ovat pinkki sekä harmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola on varustellut Moto E40 -puhelimen Unisoc T700 -järjestelmäpiirillä ja laitteessa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Nähtävästi käyttöjärjestelmänä on Android 11 tai kevennetty Android 11 Go. Moto E40 -puhelimeen on vuotojen mukaan odotettavissa 4000 milliampeeritunnin akku sekä USB-C-liitäntä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Motorola on laittanut etuosaan 8 megapikselin tasoisen selfiekameran. Takaosan kolmoiskamera tulee koostumaan 48 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

Jälleenmyyjän mukaan hinta tulee olemaan 779,99 Romanian leu:ta, eli noin 158 euroa. Puhelin julkaistaan todennäköisesti lähipäivien aikana.

Lähde: Twitter (Motorola India), Emag.ro

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola