MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa uusi Moto G50 5G – tunnettu vuotaja julkaisi laadukkaita kuvia

Motorola Moto G50 5G ”Saipan”. / Kuva: Evan Blass

Motorola julkaisi jo keväällä Suomessakin yhtiön edullisimman Moto G50 -älypuhelimen, joka on 199 euron 5G-puhelin. Motorolan on tiedetty kehittävän myös toista samalla mallinimellä varusteltua puhelinta, joka olisi täysin eri laite. Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut kuvia uudesta Moto G50 5G -puhelimesta.

Keväällä julkaistu Moto G50 -puhelin oli koodinimeltään ”Ibiza”, mutta nyt uuden versio koodinimi on ”Saipan”. Teknisien tietojen eroavaisuuksia puhelimien välillä ei ole tiedossa, mutta joidenkin tietojen mukaan Motorola luottaisi uudemmassa mallissa MediaTekin kehittämään 5G-järjestelmäpiiriin, kun nykyisessä mallissa on Qualcommin kehittämä Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvissa Moto G50 5G on esillä selvästi lähes jokaisesta kuvakulmasta katsoen. Puhelimen etuosassa on lovella varusteltu näyttöpaneeli, jota kiertää varsin paksut kehykset. Takaosassa nähdään neliömäinen kamera-alue, jossa on kolme kameraa ja LED-salamavalo. Kuvasta käy ilmi, että ainakin pääkameran tarkkuus olisi 48 megapikseliä. Motorola on laittanut Moto G50 5G -puhelimen oikeaan kylkeen äänenvoimakkuuspainikkeet, Google Assistant -painikkeen sekä virtapainikkeessa on integroitu sormenjälkilukija.

Uuden nyt vuotaneen Moto G50 5G -mallin ohella Evan Blass on kertonut Motorolan kehittävän uutta Moto E20 -älypuhelinta, jonka koodinimi olisi ”Aruba”. Valitettavasti kummastakaan puhelimesta ei ole tällä hetkellä tarkempia tietoja, mutta todennäköisesti lähiviikkoina luvassa on enemmän tietoja. Toistaiseksi ei ole myöskään tietoa, milloin Motorola voisi nyt vuotaneet puhelimet julkaista.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola