HMDNokiaYleinen

Nokia 1.3 -puhelimen Android 11 -päivityksen jakelu käynnistyi

HMD Global on jatkanut Android 11 -päivityksen jakelua Nokia-puhelimille lähes kahden kuukauden mittaisen tauon jälkeen. Tällä kertaa päivitysvuorossa on edullinen Nokia 1.3 -älypuhelin, joka on vuoden 2020 keväällä julkaistu Android Go -pohjainen laite.

Valitettavasti HMD Global ei kerro onko uusi Android 11 -päivitys täysiverinen Android-versio, vai säilyykö laitteessa Android Go -versio. Todennäköisesti kyseessä on Android 11 Go -päivitys, vaikka sitä ei erikseen ilmoitetakaan. Aluksi Android 11 -päivitys on jaossa Nokia 1.3 -puhelimelle Australiassa, mutta 25. heinäkuuta alkaen se on tulossa kaikille muillekin markkina-alueille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kevennettyyn Android 11 Go -versioon on tuotu paljon Android 11 -version ominaisuuksia, joita ovat muun muassa ryhmitetyt ilmoitukset keskustelusovelluksille sekä kertaluontoiset lupa-asetukset muun muassa kameralle, mikrofonille sekä sijainnille.

Googlen mukaan sovelluksien käynnistymisnopeutta on pystytty parantamaan jopa 20 prosentilla ja uutena ominaisuutena on myös eleisiin pohjautuva navigointijärjestelmä. Uusi ominaisuus on myös Google Files -sovelluksen Safe-kansiot, joihin voidaan tallentaa arkaluonteisia tiedostoja PIN-koodin taakse.

Lähde: Nokia Community

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD