AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 8 -puhelimen ostajat saavat kaupan päälle ZEISS VR ONE Plus -virtuaalilasit

HMD Global on laittanut Nokia 8 -puhelimen ainutlaatuiseen tarjoukseen, jossa kaupan päälle saa ZEISS VR ONE Plus -virtuaalilasit, jotka toimitetaan Nokia 8:n kanssa pikatoimituksella. Tarjous on voimassa ainoastaan HMD Globalin virallisessa Nokia Mobile Shopissa rajoitetun ajan.

ZEISS VR ONE Plus-lasit ovat varustettu ZEISSin korkealuokkaisella optiikalla ja erinomaisella käyttömukavuudella. HMD Globalin mukaan ne ovat täydellinen pari toistamaan Nokia 8 2K-näytön raikkaita värejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjous on voimassa ostoille Suomessa mobileshop.nokia.com:issa 20.12 -31.12.2017 välisenä aikana niin kauan kuin tuotteita riittää. VR ONE plus-lasit toimitetaan yhdessä Nokia 8 puhelimen kanssa. Pikatoimituksen arvioitu toimitusaika on 1-2 työpäivää lähettämisestä. Toimitusaika voi vaihdella kuitenkin alueittain. HMD Global muistuttaa, ettei toimituksia hoideta 24-26.12 ja 31.12.17-01.01.18 välisinä aikoina.

Nokia 8 maksaa virallisessa kaupassa 579 euroa ja tarjolla on ainoastaan värivaihtoehto teräs. ZEISS VR ONE Plus -lasien hinnat alkavat noin 130 eurosta.

Lähde: Nokia Mobile Shop

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. No hitto, pakko se nyt on tilata.

  2. Mikseivät tarjoa myös 128gb mallin kanssa tuota tarjousta?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android