AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia 8:n Oreo-päivityksen testauksessa yli 2000 käyttäjää – virallinen julkaisu jo lähellä

HMD Global avasi viime kuussa Nokia 8:n tulevalle Android 8.0 Oreo -päivitykselle julkisen beta-version testausmahdollisuuden. Tänään HMD Globalin Juho Sarvikas on paljastanut Twitter-tilillänsä, että beta-ohjelmaan osallistui yli 2000 Nokia 8 -puhelimen käyttäjää.

Sarvikkaan twiitin perusteella betatestaus on loppusuoralla ja samalla hän kertoo, että virallinen Android 8.0 Oreo -päivitys on tulossa kaikkien saataville pian. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tietoa kuinka pian päivitys on tulossa jakoon, mutta todennäköisesti sitä ei ainakaan kauaa tarvitse odotella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusia ominaisuuksia itse Android Oreossa ovat muun muassa kuva kuvassa ja autofill-ominaisuus, joka muistaa salasanat, nopeuttaakseen kirjautumista sovelluksiin. Lisäksi päivityksestä löytyy parannuksia suojaukseen sekä nopeuteen. Google on lisännyt käyttöjärjestelmäänsä myös 60 uutta emojia. Android 8.0 Oreossa on panostettu sovelluksien taustatyöskentelyn vähentämiseen, jotta puhelimien akku kestäisi paremmin. Lisäksi Android Oreo tuo mukanaan Android Instant Apps -tuen, joka tarkoittaa, ettei itse sovelluksia tarvitse enää asentaa.

Lähde: Juho Sarvikas (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android