HMDNokiaYleinen

Nokia T20 -tabletti sai Android 12 -päivityksen

Nokia T20

HMD Global on laittanut jakoon Android 12 -päivityksen nyt myös yhtiön ensimmäiselle tablet-laitteelle. Nokia T20 julkaistiin viime vuonna Android 11 -versiolla, mutta nyt Android 12 päivittää tabletin lähes ajan tasalle.

Kyseessä on Android 12 -versio, eikä tableteille suunnattu Android 12L. Päivitys on jaossa Euroopassa mukaan lukien Suomessa. Todennäköisesti suurille näytöille optimointeja saadaan vasta Android 13 -päivityksen myötä Nokia T20 -tabletissa. Android 12 on ensimmäinen suurempi päivitys tabletille, mutta HMD Global on luvannut laitteelle kaksi suurta päivitystä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia T20 -tabletin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 10,36 tuuman kokoinen 2K-näyttöpaneeli, stereokaiuttimet, 8200 milliampeeritunnin kokoinen akku sekä Unisocin kehittämä Tiger T610 -järjestelmäpiiri. Tabletti tukee siis mobiiliverkkoja, mutta samalla tarjoaa hintaluokassaan kohtalaista suorituskykyä. Vaikka kyseessä on tabletti, niin HMD Global antaa sille puhelimiensa tapaisesti hyvän päivityslupauksen. Tabletille on luvattu 2 vuotta Android-versiopäivityksiä ja 3 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Nokia T20 on ollut myynnissä viime vuoden lokakuusta lähtien ja tarjolla on kaksi versiota. Wi-Fi-versio tarjoaa 3 + 32 gigatavun muistin ja se maksaa 229 euroa. LTE-versiossa on suurempi 4 + 64 gigatavun muisti ja se maksaa 269 euroa.

HMD Global on jo julkaissut myös seuraajan Nokia T20 -tabletille, joka kantaa nimeä Nokia T21. Toistaiseksi tabletti ei ole tullut myyntiin asti.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tämä kone pyytää päivitystä koko ajan,ilmoittaa että päivitys keskeytetty,ollut useamman yön päivityksessä,mikä mättää?

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD