NordeaSamsungYleinen

Nordea tukee nyt Samsung Pay -maksupalvelua ensimmäisenä pankkina Suomessa – Näin otat sen käyttöösi

Kuva: Nordea

Samsung avasi viime vuoden lopulla Samsung Wallet -palvelun Suomessa, joka pitää sisällään myös Samsung Pay -maksupalvelun. Vielä aikaisemmin mikään pankeista ei ole tukenut Samsungin palvelua Suomessa, mutta nyt erityisesti Nordean asiakkaille on luvassa hyviä uutisia.

Nordea on tänään ilmoittanut tuoneensa Samsung Pay -palvelun asiakkaidensa käyttöön ensimmäisenä pankkina Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Nyt kun Samsung Pay toimii myös Suomessa, voimme taata asiakkaillemme yhä laajemman valikoiman turvallisia ja helppokäyttöisiä mobiilimaksamisen vaihtoehtoja, yhä useampaan laitteeseen”, toteaa Nordean korttimaksamisen liiketoimintajohtaja Olli Penttinen.

Samsung Payn lisäksi Nordean asiakkaiden saatavilla olevat Apple Pay ja Google Pay toimivat miljoonissa maksupäätteissä sekä verkkokaupoissa ja -palveluissa ympäri maailmaa. Nordean kortti on mahdollista lisätä myös Garmin, Fitbit ja Samsung-älykelloihin sekä Tapster-, Laks Pay – ja Rosan Pay -lähimaksulaitteisiin. Lisäksi kotimaisella Siirto-sovelluksella maksut hoituvat reaaliaikaisesti suoraan pankkitililtä toiselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Mobiilimaksaminen lisääntyy jatkuvasti muun lähimaksamisen rinnalla ja asiakkaamme tuntuvat arvostavan sen helppoutta ja turvallisuutta. Haluamme varmistaa asiakkaillemme mahdollisimman kattavat palvelut tällä saralla – onhan puhelin tai muu älylaite lähes jokaisella aina käden ulottuvilla”, sanoo Penttinen.

Samsung Pay toimii Samsung Wallet -sovelluksessa, joka löytyy Samsungin älypuhelimista, joissa on Android 9 -käyttöjärjestelmä tai sitä uudempi versio. Lisäksi palvelun voi ottaa käyttöön Samsungin älykelloissa, kuten Samsung Galaxy Watch ja Samsung Gear -kelloissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näin otat käyttöön Samsung Pay -palvelun:

  1. Avaa Samsung Wallet -sovellus älypuhelimessasi. Samsungin puhelimissa sovellus on usein valmiiksi asennettuna.
  2. Etene Samsung Walletin ohjeiden mukaan.
  3. Lisää Nordean kortti sovellukseen. Voit syöttää Nordean korttinumeron Samsung Walletiin joko manuaalisesti tai käyttämällä puhelimen kameraa. Kameran kautta kortin numero ja voimassaoloaika tuodaan sovellukseen automaattisesti. CVC-koodi tulee syöttää manuaalisesti ja löydät sen kortin kääntöpuolelta.
  4. Avaa Nordea Mobile -sovellus > valitse korttisi > Asetukset > Hallinnoi maksuvälineitä > vahvista kortin käyttö Samsung Payssa Nordea ID -sovelluksella.
  5. Tarkempia tietoja palvelusta löytyy Nordean sivuilta tämän linkin takaa.

Lähde: Nordean tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi