NothingYleinen

Nothing Ear (stick) -kuulokkeet nyt saatavilla 129 euron hintaan – Phone (1)- ja Ear (1) -laitteiden omistajille tarjolla 10 prosentin alennus

Nothing Ear (stick)

Nothing on aloittanut tänään uusimpien Nothing Ear (stick) -kuulokkeiden myynnin ja ne ovat saatavilla ympäri maailmaa. Myynnin alkamisen yhteydessä Nothing tarjoaa myös aikaisempien yhtiön tuotteiden omistajille pienen alennuksen.

Nothing Ear (stick) -kuulokkeiden avoin myynti on nyt alkanut Pohjoismaissa jälleenmyyjien kautta, mutta myös Nothingin oman verkkokaupan kautta. Hinnaksi Suomessa on ilmoitettu 129 euroa. Tarjolla on ainoastaan valkoinen väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden ostajille tarjotaan myös 10 prosentin alennus, jos omistaa Nothing Phone (1) -puhelimen tai Nothing Ear (1) -kuulokkeet. Nothing tarjoaa yhden alennuskoodin jokaista tuotettaan kohden. Alennuskoodin saamiseksi tarvitsee puhelimen IMEI-numeron tai kuulokkeiden sarjanumeron. Tarkemmat tiedot alennuskoodin saamisesta löytyvät Nothing sivuilta tämän linkin takaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön SuomiMobiili (@suomimobiili) jakama julkaisu

Tällaiset ovat Nothing Ear (stick) -kuulokkeet

Kuulokkeet itsessään perustuvan ”half in-ear” -muotoiluun, eli niissä ei ole tulppia. Nothing Ear (stick) -kuulokkeiden painoksi on ilmoitettu 4,4 grammaa, ja ajatuksena on ollut tehdä niistä mahdollisimmat kevyet. Nothing on panostanut myös ergonomiaan, sillä kuulokkeita on testattu yli 100 erilaisessa korvassa, jotta muotoilu olisi mahdollisimman miellyttävä. Kuulokkeissa on myös IP54-luokituksen mukainen pölyn-, veden- ja hienkestävyys.

Latauskotelon keskiössä on uniikki sylinterimäinen toteutus, joka aukeaa kiertämällä. Latauskotelon kerrotaan saaneen inspiraationsa klassisista kosmetiikkatuotteiden silueteista. Kuulokkeiden muotoilun keskiössä on myös läpinäkyvyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänenlaadusta on vastaamassa kustomoidut 12,6 millimetrin dynaamiset elementit, jotka takaavat valmistajansa mukaan korkean taajuuden sekä korkealaatuisen äänenlaadun. Nothing on tuonut mukaan Bass Lock -ohjelmiston, joka virittää taajuuskorjaimen käyrän optimaaliselle tasolle riippuen siitä, miten paljon bassoa vuotaa ulkopuolelle kuulokkeita käytettäessä.

Ear (stick) tarjoaa lisäksi parannetun Clear Voice -tekniikan, joka on toteutettu kolmen mikrofonin ja päivitetyn algoritmin avulla. Kuulokkeet pystyvät suodattamaan puheluissa aikaisempaa enemmän ympäristön ääntä, jotta puhe kuuluisi selvemmin.

Akunkeston osalta on saatu parannusta verrattuna aikaisempiin kuulokkeisiin. Nothing Ear (stick) -kuulokkeissa on 7 tunnin akunkesto ja latauskotelon avulla jopa 29 tunnin akunkesto. Tuettuna on lisäksi pikalataus USB-C-liittimen kautta, jonka avulla 10 minuutin latauksella saadaan virtaa 2 tunniksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (stick) tukee Android-puhelimilla nopeaa Fast Pair -yhdistämistä. Nothing Phone (1) -puhelimella uutuuskuulokkeet tukevat myös automaattista matalan latenssin tilaa, kun puhelimella pelataan. Nothingin oman puhelimen kautta pystyy myös hallitsemaan kuulokkeita ilman sovellusta.

Kuulokkeet tarjoavat myös erittäin tarkat eleohjaimet, jotka sijaitsevat kuulokkeiden varressa. Niiden luvataan toimivan varmasti myös tilanteissa, joissa esimerkiksi sormet ovat märät. Käyttäjät voivat painaa kuulokkeita kuunnellakseen tai pysäyttääkseen musiikin tai ohittaakseen kappaleita, aktivoidakseen ääniavustajan sekä säätääkseen äänenvoimakkuutta.

Muita puhelimia varten Nothing on kehittänyt uuden Nothing X -sovelluksen, joka korvaa aikaisemman ear (1) -sovelluksen. Sovellus on suunniteltu kauttaaltaan uusiksi ja se on jatkossa Nothing-ekosysteemin keskiössä. Nothing X on saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Nothing Ear (stick) -kuulokkeiden tekniset tiedot:

 • Elementti: 12,6 mm dynaaminen
 • Melunvaimennus: Ei ole (vain puheluissa)
 • Yhteys: Bluetooth 5.2
  • Profiilit: RFCOMM, SPP, HFP, A2DP, AVDTP, AVCTP, AVRCP, GAVDP
  • Koodekit: SBC, AAC
 • Kuulokkeiden akku: 7 tuntia musiikkia, 3 tuntia puheluita
 • Kotelon akku: 29 tuntia musiikkia, 12 tuntia puheluita
 • Ohjattavuus: Eleohjaus kuulokkeissa
 • Lataus: USB-C-liitännällä, 10 minuutissa 2 tunniksi akkua
 • Muuta: Fast Pair -pariliitos, tunnistaa korvassa olemisen
 • Kuulokkeiden mitat: 29,8 x 18,8 x 18,4 mm
 • Kotelon mitat: 87,1 x 29,8 x 29,8 mm
 • Kuulokkeen paino: 4,4 g
 • Kotelon paino: 46,3 g
 • Vedenkestävyys: IP54
 • Väriversiot: Valkoinen
 • Hinta: 129 euroa (suositushinta Suomessa)

Lähde: Nothing tiedote ja materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing