AndroidSamsungYleinen

Nyt se on varmaa: Samsung Galaxy Note8 julkaistaan 23. elokuuta

Samsung Galaxy Note8 logo

Samsung on vihdoin ilmoittanut, että yhtiön uusi Galaxy Note8 tullaan julkaisemaan 23. elokuuta New Yorkissa. Samsungin julkaisemassa kutsussa on nähtävillä kaksi leveämpää reunaa, joka tarkoittaa, että Galaxy Note8:ssa tulee olemaan Galaxy S8 -puhelimien kaltainen Infinity-näyttö. Kutsussa on myös selvä vihjaus, että tuleva puhelin tukee erillistä kynää aikaisempien Note-mallien tavoin.

Huhuissa Galaxy Note8:ssa kerrotaan olevan 6,3 tuuman AMOLED-näyttö, jonka kuvasuhde on 18,5:9. Laitteen sisällä kerrotaan pyörivän Galaxy S8 -puhelimista tuttua rautaa. Järjestelmäpiirinä toimii Exynos 8895 ja valituilla markkinoilla Qualcommin Snapdragon 835. Järjestelmäpiirin tueksi kerrotaan tulevan mukavat 6 gigatavua RAM-muistia. Evan Blass on kertonut myös, että puhelin tulee olemaan Samsungin ensimmäinen kaksoiskameralla varusteltu puhelin. Kaksoiskamera rakentuu kahdesta 12 megapikselin sensorista ja mukana on myös optinen kuvanvakain.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun osalta Samsungin kerrotaan olevan varovaisempi kuin viime vuonna Galaxy Note7 -mallin kanssa. Tällä kertaa akun kooksi kerrotaan 3300 milliampeerituntia, joka on 200 milliampeerituntia edeltäjäänsä vähemmän. Samsungin odotetaan tehneen myös ohjelmistoon pieniä muutoksia mm. helpottamalla jaetun näytön moniajoa. Puhelin tulee tukemaan myös Galaxy S8 -puhelimissa olevaa DeX -ominaisuutta. Huhujen mukaan Galaxy Note8 tulisi saataville kolmessa värissä, jotka ovat sininen, kulta ja musta.

Lähde: Samsung 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android