SamsungYleinen

One UI -päivitys saapui ladattavaksi Samsungin älykelloille Suomessa

Samsung on aloittanut jakamaan One UI -päivitystä yhtiön viimeisimmille Tizen-älykelloille Suomessa. Samsungin mukaan päivitys on nyt ladattavissa yhteensä viidelle älykellolle ja päivityksen mukana tuleva One UI -käyttöliittymä on aikaisemmin nähty jo tuoreimmassa Galaxy Watch Active -kellossa.

Päivityksen mukana One UI tarjoaa luonnollisesti pitkälti uusitun käyttöliittymän, mutta myös uusia ominaisuuksia. Lisäksi mukana on muutamia uusia kellotauluja. Päivitys muun muassa parantaa harjoitus ja unen seurantaa. Päivitetystä asetusvalikosta löytyy nyt myös uusia asetuksia, joilla käyttäjät voivat helpottaa kellojen käyttöä. Muun muassa kellon voi aktivoida näyttöä koskettamalla ja myöskin taustasovelluksia voidaan hallita paremmin. Samsung lupaa päivityksen sisältävän lisäksi optimointeja akun kestoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

One UI -päivityksen saaneet kellot ovat: Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic, Gear Sport, Galaxy Watch 46mm sekä Galaxy Watch 42mm. Päivityksen voi ladata Galaxy Wearable -sovelluksen kautta.

Samsung One UI / Kuva: Sammobile.com

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung