OnePlusYleinen

OnePlus 11 Concept tuo puhelimeen ennennäkemättömät jäähdytysominaisuudet ja futuristisen muotoilun

OnePlus 11 Concept

OnePlus on esitellyt Mobile World Congress 2023 -messujen aikana uutta konseptipuhelintaan, joka kantaa nimeä OnePlus 11 Concept. Kyseessä on jatkoa OnePlussan viime vuosien konseptipuhelimille, joiden tarkoituksena on esitellä uusia innovaatioita. Messuilla OnePlus esitteli myös nykyistä ekosysteemiään.

”Tulimme kymmenen vuotta sitten alalle luodaksemme tuotteita, joita itse todella halusimme käyttää. Olemme kasvaneet matkan aikana yhteisömme ja fanien kanssa ja pyrimme parempaan jokaisen tuotteen osalta. Käyttäjiemme positiivinen palaute on osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä”, OnePlussan operatiivinen johtaja Kinder Liu sanoo. ” Äskettäin julkistamallamme ’1+4+X’ – tuotestrategialla pyrimme laajentamaan OnePlus-ekosysteemiä ja tehostamaan integraatiota laitteiden välillä. Ekosysteemiin kuuluvat esimerkiksi televisiot, audiolaitteet, puettavat älylaitteet ja tabletti.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 -konseptipuhelimen erikoisuus on ennennäkemätön jäähdytysteknologia, jota kutsutaan nimellä Active CryoFlux. OnePlussan laboratoriokokeissa Active CryoFluxin on osoitettu alentavan puhelimen lämpötilaa pelaamisen aikana jopa 2.1 °C, mikä parantaa pelin kuvanopeutta 3-4 asteella ja 1,6 °C latauksen aikana, minkä ansiosta puhelimen latautuu 30-45 sekuntia nopeammin.

OnePlus kehitti Active CryoFluxin sovittamalla pelitietokoneiden jäähdytysominaisuudet niin, että se mahtuu älypuhelimeen. Active CryoFlux -jäähdytysjärjestelmän ytimessä on pietsosähköinen keraaminen mikropumppu, joka on liitetty ylemmän ja alemman kerroksen väliin oleviin putkiin. Mikropumppu on kooltaan alle 0,2 cm2 , ja se mahdollistaa jäähdytysnesteen kiertämisen putkistojen ympärillä ilman, että OnePlus 11 -konseptipuhelimen paino tai paksuus kasvaa merkittävästi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 11 -konseptipuhelimessa on futuristinen muotoilu, jossa on kaartuva ja läpinäkyvä takakansi. Läpinäkyvä takakuori tarjoaa näkymän Active CryoFlux – jäähdytysjärjestelmän putkistosta. Takakuoressa on magnetroni-splitterointipinnoite, jossa metallia ja metalliseosta on kerrostettu pieniä määriä kotelon päälle sähkökentän avulla.

Jäänsininen Active CryoFlux -neste virtaa kameramoduulin ympärillä. Linssialuetta ympäröi Guilloché-etsaus, joka on erittäin tarkka koristelutekniikka, jota yleensä löytyy luksuskelloista ja nähdään nyt OnePlus 11 -konseptipuhelimessa alan ensimmäisenä.

OnePlussan konseptipuhelinta ei tulla tuomaan markkinoille asti, vaan OnePlus pyrkii sen avulla tuomaan esille uudenlaisia ideoita. OnePlus 11 -konseptipuhelin on esillä MWC 2023 -messuilla Barcelonassa.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus