OnePlus

OnePlus 2 puhelimia myytiin 30 000, mutta 2 miljoonaa puhelimen haluavaa saa vielä odottaa

Kiinalainen OnePlus julkaisi viime kuussa uuden huippupuhelimensa, joka on OnePlus 2. Laite on saanut paljon huomiota kaikkialla maailmassa, sillä puhelimen hinta on saatu laskettua varsin alas. OnePlus 2:n saa halvimmillaan 339 eurolla, mutta valitettavasti puhelimen voi tilata ainoastaan yhtiön omilta verkkosivuilta kutsujärjestelmän kautta.

OnePlus on kuitenkin tuonut uuden puhelimessa jo Kiinassa saataville ilman kutsuja, sillä yhtiö kertoo myyneensä 30 000 kappaleen tuotantoerän loppuun vain 64 sekunnissa, asiasta kertoi Suomessa muun muassa MobiiliBlogi. OnePlus 2 tulee kuitenkin muualla myyntiin vasta 11. elokuuta kutsujärjestelmän siivittämänä, joka tökki OnePlus One-puhelimen julkaisun jälkeen pahasti ja puhelimen saaminen oli haastavaa. Yhtiö kuitenkin vakuuttaa, että tällä kertaa kutsuja laitetaan jakoon reilusti ennemmän kuin viimeksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on avannut myös puhelimen julkaisun jälkeen verkkosivuillensa ”jonotuslistan”, johon voi käydä syöttämässä oman sähköpostiosoitteensa puhelimen oston yhteydessä tarvittavalle kutsulle. Jonot ovat kuitenkin jo varsin pitkät, sillä jo yli 2 miljoonaa ihmistä näyttäisi haluavan ostaa OnePlus 2-huippupuhelimen.

oneplus2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus