AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition -erikoismalli myyntiin Suomessa 13. joulukuuta

OnePlus juhlistaa 4-vuotissyntymäpäiväänsä yhden vuoden odotetuimman elokuvan kanssa. OnePlus 5T Star Wars Limited Edition -erikoismalli julkaistaan Star Wars: The Last Jedi -elokuvan kunniaksi Intian lisäksi myös Pohjoismaissa.

Suomessa erikoismallin myynti aloitetaan Star Wars: The Last Jedi -elokuva ensi-illan yhteydessä Helsingin Tennispalatsissa jo 13. joulukuuta. Pop up -myyntitapahtuma alkaa kello 16. Varsinaisesti myynti alkaa seuraavana päivänä 14. joulukuuta Elisalla ja OnePlussan verkkokaupassa osoitteessa oneplus.net. OnePlus 5T Star Wars Limited Edition on Euroopassa saatavilla vain Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Star Wars -saagan vahva tarinankerronta, huipputeknologia ja vahva yhteisöllisyys fanien kanssa kiehtovat katsojia sukupolvi toisensa jälkeen. Niin ikään, OnePlussan ympärille on kehittynyt teknologiaan, muotoiluun ja yksityiskohtiin intohimoisesti suhtautuva yhteisö. Nyt julkistetun yhteistyön ansiosta OnePlus-puhelinten käyttäjät pääsevät nauttimaan molempien brändien tunnusmerkeistä.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android