OnePlusYleinen

OnePlus 7 Pro on vedenkestävä, mutta sillä ei ole IP-luokitusta

OnePlus on julkaissut tänään Twitterissä lyhyen videon, jossa vihjataan tulevan OnePlus 7 -malliston olevan jollain tasolla vedenkestävä. Videosta ainakin pikaisella katsomisella voisi saada mielikuvan, että OnePlus on vihdoin julkaisemassa puhelimen, jossa on IP68-sertifikaatin mukainen vedenkestävyys – valitettavasti näin ei kuitenkaan ole.

Videon alareunassa on pienellä tekstillä huomautus, että puhelin ei ole IP-sertifioitu. Tekstissä mainitaan kuitenkin laitteen olevan vedenkestävä optimaalisissa testausolosuhteissa, mutta OnePlus ei anna minkäänlaista takuuta vedenkestävyydelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolla oleva pieni teksti vedenkestävyydestä.

OnePlusin perustajajäsen Carl Pei on avannut videon tarkoitusperää virallisen foorumipostauksen avulla. Pein mukaan OnePlus on saanut paljon kommentteja puhelimien vedenkestävyydestä, eikä yhtiö ole koskaan lopettanut puhelimiensa vedenpitävyyden parantamista. OnePlus myös tiedostaa IP-luokituksen olevan yksinkertainen tapa todistaa tuotteen vedenkestävyys, mutta testit ovat kalliita, jonka takia myös puhelimesta tulisi kalliimpi. OnePlus lisäksi huomauttaa, että muutkaan valmistajat eivät anna minkäänlaista takuuta vedenkestävyydelle, vaikka puhelimet olisivat virallisesti IP-luokiteltu.

Vaikka OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro eivät siis olekaan IP-luokituksen mukaisesti vedenkestäviä, niin OnePlusin mukaan tämä ei tarkoita sitä, etteikö yhtiö koskaan harkitsisi IP-luokituksen tuomista tuotteisiinsa tulevaisuudessa.

OnePlus 7 -mallisto julkaistaan virallisesti 14. toukokuuta. Tietoja sekä viimeisimpia huhuja puhelimista voi lukea tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus