OnePlusYleinen

OnePlus Buds 3 -kuulokkeet julki – 99 eurolla melunvaimennus ja jopa 44 tunnin akku

OnePlus Buds 3

OnePlus on esitellyt tänään globaaleille markkinoille uudet OnePlus Buds 3 -kuulokkeet. Samaan aikaan esiteltiin OnePlus 12R– ja OnePlus 12 -puhelimet.

OnePlus Buds 3 -kuulokkeet ovat saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa sekä sininen. Muotoilu on tuttua OnePlussaa, sillä latauskotelo on korurasian mallinen ja kuulokkeissa on tulpallinen toteutus. Kuulokkeet painavat 4,8 grammaa ja mukana on IP55-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds 3:n äänikokemus perustuu kahteen dynaamiseen elementtiin ja
huippuluokan suunnittelutyöhön. Kuulokkeissa on 10,4 millimetrin bassokaiutin sekä 6 millimetrin diskanttikaiutin, joiden avulla tarjotaan laaja 15 Hz – 40 KHz taajuusvaste. OnePlus Buds 3:n luvataan tuottavan voimakkaan basson, upean diskantin ja kirkkaan laulun.

LHDC 5.0 -Bluetooth-koodekin ansiosta kuulokkeet ovat myös JAS (Japan Audio Society) .sertifioidut Hi-Res Audio Wireless -laitteeksi. OnePlus Buds 3 on varustettu 3D-äänitekniikalla. Kuulokkeet voivat toistaa 3D-tilaympäristöjen, kuten konserttisalien tai äänitysstudioiden akustiset vivahteet mukaansatempaavalla äänellä. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.3 -tuki sekä kantaman luvataan olevan 10 metriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds 3:n melunvaimennus toimii jopa 49 desibelin tasolla, joka minimoi ympäristön melun. Hyödyntämällä sisäänrakennettuja mikrofoneja ja OnePlussan algoritmeja, Smart Scene Noise Cancellation 2.0 voi valita sopivimman melunvaimennusasetuksen ympäristön äänien perusteella. Adaptiivinen ja aktiivinen melunvaimennutekniikka analysoi käyttäjän korvakäytävää ja räätälöi optimaalisen melunvaimennuksen.

Akunkesto on jopa 44 tuntia latauskotelon kanssa. Kuulokkeiden akku on 58 milliampeeritunnin kokoinen ja latauskotelossa on 520 milliampeeritunnin akku. Melunvaimennuksen kanssa kuulokkeiden akku kestää 6,5 tuntia ja latauskotelon kanssa yhteensä 28 tuntia. Ilman melunvaimennusta akku riittää 10 tunniksi. Latausaika on noin 80 minuuttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on Googlen Fast Pairin tarjoama kaksoisyhteys, joten ne voidaan yhdistää kahteen laitteeseen samaan aikaan. Puhelujen aikana tekoälyn puhelualgoritmi ja tuulensuojausrakenne säilyttävät alkuperäisen äänen ja mahdollistavat äänen pysymisen selkeänä. OnePlus Buds 3:n äänenvoimakkuutta voi myös säätää intuitiivisesti liu’uttamalla sormea kuulokkeen vartta pitkin

OnePlus Buds 3 -kuulokkeet tulevat ennakkomyyntiin 23.1., ja hintaa niillä on 99 euroa. Tarjolla on värit tummanharmaa Metallic Grey ja vaaleansininen Splendid Blue. Toimitukset alkavat 13. helmikuuta.

Lähde: OnePlussa materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus