OnePlusYleinen

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet julki – toteutettu yhteistyössä tanskalaisen Dynaudion kanssa

OnePlus Buds Pro 2

OnePlus on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden OnePlus 11 -lippulaivan rinnalla myös huipputason OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet. Vaikka kuulokkeet muistuttavat OnePlussan parin vuoden takaisia OnePlus Buds Pro -kuulokkeita, niin mukaan on saatu uusia tekniikoita ja ne on toteutettu yhteistyössä tanskalaisen kaiutinvalmistajan kanssa.

Kuulokkeiden äänentoistoa on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen kaiutinvalmistaja Dynaudion kanssa. OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeisiin sisäänrakennetut MelodyBoost Dual Drivers -ajurit tarjoavat valmistajan mukaan hienostunutta teknologiaa, joka on kehitetty yhdessä Dynaudion kanssa. Teknologian luvataan tuottavan terävät lauluäänet ja syvän basson.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Dynaudiolla on vuosien kokemus poikkeuksellisen äänenlaadun tuottamisesta”, sanoi OnePlus-johtaja Kinder Liu. ”Meille on ilo tehdä yhteistyötä Dynaudion kanssa, ja tämä kumppanuus auttaa saavuttamaan tavoitteemme tarjota mukaansatempaava äänikokemus käyttäjillemme.”

Ulkoisesti uutuuskuulokkeet muistuttavat edeltäjiään, joten muotoiluun ei ole saatu suuria uudistuksia. Kuulokkeet nähtiin mustassa ja vihreässä väriversiossa. Kuulokkeissa itsessään on tulpallinen rakenne, joka helpottaa niitä pysymään korvissa. Kuulokkeisiin on saatu tuttu kaksisävyinen viimeistely, sillä yläosa on mattapintainen ja alaosa kiiltäväpintainen. Latauskotelo on korurasiaa muistuttava ja siinä on LED-ilmaisinvalo sekä Bluetooth-painike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden äänestä vastaavat 11 mm bassoelementti ja 6 mm diskanttielementti. OnePlus Buds Pro 2:ssa on myös yksi oletustaajuuskorjain ja kolme mukautettua taajuuskorjainta, jotka ovat Bold, Serenade ja Bass. Kaikki neljä taajuuskorjainta on viritetty yhdessä Dynaudion kanssa.

Kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus aina 48 desibeliin asti. Melunvaimennus tukee adaptiivista tilaa, jolloin sen voimakkuus vaihtelee automaattisesti tarpeen mukaan.

Akunkesto on 6 tuntia melunvaimennuksella sekä 9 tuntia ilman sitä. Latauskotelon kanssa akunkesto on 22 tuntia melunvaimennuksella sekä 39 tuntia ilman sitä. Akun lataus tapahtuu langallisesti sekä langattomasti. Langallisesti tuetaan pikalatausta, joka antaa 3 tuntia akkua 10 minuutin latauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet tarjoavat kolme mikrofonia ja tuettuna on LHDC 4.0 -koodekki sekä Spatial Audio -tilaäänitoiminto. OnePlussan spatiaalisen renderöintialgoritmin ansiosta OnePlus Buds Pro 2 tarjoaa räätälöidyn tilaäänikokemuksen, joka takaa valmistajan mukaan laajan äänikentän ja moniulotteisen äänen. Stereoäänilähde tarjoaa spatiaalisen äänentoistotehosteen itse kehitetyn stereomiksausalgoritmin avulla.

Pään liikkeen reaaliaikaista seurantaa varten OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeisiin on sisäänrakennettu kuusiakselinen IMU-anturi, joka tarkkailee pään asentoa äänen uudelleen kalibroimiseksi käyttäjälleen parhaan kuuntelukokemuksen takaamiseksi. Kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.3 LE -tekniikkaa ja mukana on tuki myös kahdelle laitteelle yhtä aikaisesti.

Kiinassa OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet tulevat myyntiin 9. tammikuuta. Hintaa kuulokkeilla on 899 juania, eli noin 123 euroa. Globaalisti kuulokkeet julkaistaan vasta 7. helmikuuta.

Lähde: OnePlussan materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus