OnePlusYleinen

OnePlus julkaisi 59 euron hintaiset Buds Z -täyslangattomat kuulokkeet

OnePlus on julkaissut uuden OnePlus 8T -huippupuhelimensa rinnalla myös edullisemmat OnePlus Buds Z -kuulokkeet. Uutuuskuulokkeet ovat OnePlussan ensimmäiset tulpalliset täyslangattomat kuulokkeet, jotka tiivistyvät korviin silikonitulppien avulla.

Buds Z -kuulokkeissa on 10 mm suuruiset dynaamiset elementit, joiden kerrotaan takaavan korkealaatuisen äänenlaadun, jossa on rikkaat yksityiskohdat sekä selkeä äänentoisto. Kuulokkeissa on myös Bass Boost -teknologia, joka korostaa bassoa hieman enemmän. OnePlus on varustellut Buds Z -kuulokkeet myös Dolby Atmos 3D -stereoäänentoistolla, jonka kerrotaan muodostavan mukaansa tempaavan äänimaailman.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on Bluetooth 5.0 -yhteys, taustamelun suodatus puheluiden äänenlaadun selkeyttämiseksi sekä Quick Pair -toiminto, jonka ansioista kuulokkeiden paritus OnePlus-puhelinten kanssa onnistuu nopeasti. OnePlus Buds Z -kuulokkeissa on IP55-luokitus, jonka ansioista kuulokkeet voi huoletta napata mukaan esimerkiksi lenkille tai salille. Quick Switch -toiminto tarjoaa helpon ja intuitiivisen tavan käyttäjille hallita kuuntelukokemustaan kaksoisnapautuksen avulla.

Yhdessä latauskotelon kanssa täyteen ladattuna OnePlus Buds Z -kuulokkeet tarjoavat 20 tuntia kuunteluaikaa. Kuulokkeet on mahdollista saada myös nopeasti esimerkiksi lenkille mukaan, sillä 10 minuutin lataus yhdessä kotelon kanssa tarjoaa 3 tuntia kuunteluaikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Z -kuulokkeet ovat saatavilla valkoisessa värissä. OnePlus Buds Z -kuulokkeiden mukana tulee kolme eri kokoista silikonitulppaa, jotta jokaiselle löytyisi omaan korvaan sopiva koko.

OnePlus Buds Z -kuulokkeet tulevat saataville 4. marraskuuta alkaen 59 euron hintaan.

Lähde: OnePlussan materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus