OnePlusSponsoroitu

OnePlus Nord 2 5G – kaikki mitä puhelimelta voi toivoa

OnePlus Nord 2 5G tarjoaa kaiken mitä puhelimelta voi toivoa. Uutuuspuhelimessa on sulava Fluid AMOLED -näyttöpaneeli, tehokas Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiiri sekä nopea Warp Charge 65 -pikalataus. Kameraominaisuuksia ei myöskään ole unohdettu, sillä Nord 2 5G -puhelimella voidaan kuvata huippulaadukkaita kuvia 50 megapikselin kameralla. OnePlus Nord 2 5G on lippulaivojen tappaja, koska puhelimessa on monia huippulaitteista tuttuja ominaisuuksia.

Suomessa OnePlus Nord 2 5G on saatavilla nyt lukuisien jälleenmyyjien kautta. Puhelin on saatavilla kahdessa tyylikkäässä väriversiossa, jotka ovat turkoosi Blue Haze sekä harmaa Gray Sierra. Hintaa puhelimella on edullisimmillaan 399 euroa 8 + 128 gigatavun versiona ja 499 euroa 12 + 256 gigatavun versiona. OnePlus Nord 2 5G -puhelinta tarjoavat jälleenmyyjät löytyvät alapuolella olevien linkkien kautta.

MediaTek Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiiri takaa OnePlus Nord 2 5G -puhelimelle omassa hintaluokassaan poikkeuksellisen huippuluokan suorituskyvyn. Suorituskyky on selvästi kalliimpien puhelimien tasolla, ja kyseessä on MediaTekin kaikkien aikojen nopein ja tehokkain järjestelmäpiiri. Ennennäkemätön suorituskyky yhdistettynä tehokkaaseen jopa 12 gigatavun RAM-muistiin sekä 256 gigatavun sisäiseen tallennustilaan takaa sulavan käytön tilanteesta riippumatta.

Suorituskyky ei lopu edes vaativia pelejä pelattaessa, vaan puhelin jatkaa sulavaa toimintaansa. OnePlus ja MediaTek ovat tehneet vahvaa yhteistyötä parantaakseen Nord 2 5G -puhelinta kehittyneillä tekoälyominaisuuksilla. OnePlus Nord 2 5G on varusteltu tekoälyn parantamilla näyttöominaisuuksilla sekä kameroilla. Huippusuorituskyvyn ohella myöskään 5G-yhteyksiä ei ole unohdettu. OnePlus Nord 2 5G pitää sisällään viidennen sukupolven mobiiliverkkoyhteydet ja laitteessa on kaksi 5G-SIM-korttipaikkaa.

Puhelimessa on tuki huippunopealle Wi-Fi 6 -teknologialle, joten yhteydet toimivat aina ilman ongelmia myös Wi-Fi-verkoissa. OnePlus Nord 2 5G:n kokemuksen kruunaa täyteläisen äänimaailman tarjoavat kustomoidut Dirac-stereokaiuttimet sekä haptinen värinä.

50 megapikselin kolmoiskameran ansiosta OnePlus Nord 2 5G:n käyttäjät pystyvät taltioimaan tärkeät hetket lippulaivatason laadulla ja tarkkuudella. OnePlus Nord 2 5G:ssä hyödynnetään Sony IMX766 -kamerasensoria, jossa on optinen kuvanvakain (OIS) sekä runsaasti tekoälyä. Kyseessä on täysin sama kamera, joka löytyy myös kehutuista OnePlus 9 -sarjan huippupuhelimista.

Sony IMX766 -sensorin avulla kamera pystyy taltioimaan 56 prosenttia enemmän valoa ja tuottamaan näin värikkäämpiä ja tarkempia kuvia jopa hämärässä kuvattaessa. OnePlus Nord 2 5G:n kamerassa on Nightscape Ultra -yökuvaustila, jonka avulla saadaan yksityiskohtaisia kuvia myös erittäin pimeässä. OnePlus Nord 2 5G:n kameran yksi avainkohdista on tekoälyoptimoinneista. AI Photo Enhancement -ominaisuus tunnistaa jopa 22 eri kuvaustilannetta ja optimoi värit, kontrastin sekä tarkkuuden mahdollistaen parhaimman kuvanlaadun.

Pääkameran rinnalle OnePlus on laittanut uutuuspuhelimeen 8 megapikselin ultralaajakulmakameran, jolla onnistuvat tyylikkäät 119° ultraleveät kuvat. Selfiekuvaamisesta ei puhelimessa ole karsittu ollenkaan, sillä 32 megapikselin etukamera mahdollistaa yksityiskohtaiset selfiet ja muotokuvat. Etukameralla onnistuvat Group Shot 2.0 -kuvaustilan avulla ryhmäkuvat, jotka ovat optimoitu jopa 5 ihmisen kasvoille.

Videokuvaus OnePlus Nord 2 5G:llä on laadukasta, sillä kameralla voidaan kuvata 4K 30 FPS -tasoisia videoita sekä optinen kuvanvakain pitää videot vakaina yhdessä elektronisen kuvanvakaimen kanssa. Videokuvauksen osalta uutuuspuhelin on varusteltuna lisäksi AI Video Enhancement -ominaisuudella. Se tuottaa HDR-tekniikalla varusteltua videokuvaa jopa 1080p:n tarkkuudella.

Warp Charge 65 -teknologia täydentää OnePlus Nord 2 5G:n uskomattomia ominaisuuksia. OnePlussan 65 watin tehoinen pikalatausteknologia on tunnettu erityisesti huippupuhelimista, mutta nyt salamannopeaan lataukseen pääsee tutustumaan myös edullisemmalla hinnalla. Akunkesto on kookkaan 4500 milliampeeritunnin akun varassa, joka tarjoaa hyvän akunkeston myös aktiivisille tehokäyttäjille. Jos virta on loppumassa, niin tehokas 65 watin pikalataus takaa koko päivän virrat vain 15 minuutissa.

Warp Charge 65 -teknologian avulla OnePlus Nord 2 5G latautuu hurjan nopeasti jopa 30 minuutissa tyhjästä täyteen. Puhelinta ei tarvitse enää jatkuvasti ladata, vaan lyhyellä latauksella akku on lähes huomaamattomasti latautunut täyteen.

Näyttö on loistava OnePlus Nord 2 5G -puhelimessa, sillä se perustuu kehuttuun Fluid AMOLED -teknologiaan. Värintoistoltaan erinomainen 6,43 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli on tarkkuudeltaan Full HD+ -tasolla ja näytössä on korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Korkean virkistystaajuuden ansiosta puhelimen näyttö on sulava käyttää ja pyyhkäisyt näytöllä tuntuvat kuin tanssilta tai luistelulta.

Huipputason näytöllä myös uusittu OxygenOS 11.3 -käyttöliittymä näyttää aikaisempaa paremmalta. Kyseessä on OnePlussan sulava ja saumaton käyttöliittymä, johon on tällä kertaa lisätty uusia hienoja ominaisuuksia. Tumma tila pääsee edukseen AMOLED-näyttöpaneelilla ja Nord 2 5G:n kehittynyt AOD-näyttö näyttää käyttäjälle ilmoitukset ja viestit avaamatta puhelimen lukitusta.

Upeaa muotoilua ja tyylikkäitä värejä ei OnePlus Nord 2 5G -puhelimessa ole unohdettu. Puhelimen muotoilu on saanut inspiraationsa OnePlus 9 -sarjan lippulaivapuhelimista, eikä myöskään laadussa ole tingitty. OnePlus Nord 2 5G on valmistettu laadukkaista Gorilla Glass 5 -lasipinnoista, jotka on viimeistelty tyylikkäiksi ja kestäviksi. Puhelimesta on saatavilla kaksi väriversiota, turkoosi Blue Haze on viimeistelty kiiltäväpintaiseksi ja harmaa Gray Sierra tarjoaa mattapintaisen viimeistelyn.

Haluatko tutustua OnePlus Nord 2 5G -puhelimeen vielä tarkemmin? Käy vierailemassa OnePlussan sivuilla.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  2 Kommenttia

  1. Varmaan hienoja ominaisuuksia puhelimessa.Mihin minä, joka ei pelaa eikä paljoa kuvaa hyötyy noista? Nettiä käytän kaupan jonossa, siis aika vähän.

   1. Ihan hyviä pointteja. Jos puhelimessa ei oikeasti ole käyttöä noille hienouksille, niin silloin kannattaa ehdottomasti ostaa halvempi älypuhelin esim joku Motorola, Nokia , Xiaomi, Samsung ja 4g riittää silloin. Mutta 5g mallit myös jo alk. 149e ja hyviä on, mutta 5g rajaton paljon kalliimpi kuukausimaksu. Noin 100e hintaan ja vähän yli kelpo laitteita ja itse asiassa pääkamera niissäkin on yleensä erittäin kelvollinen. Ja halpispuhelin on helppo vaihtaa uudempaan kun siihen kyllästyy ja senkun ostaa uudemman vaikka vuoden tai parin välein.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:OnePlus