OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 5G esitellään kello 17.00 – katso julkaisua suorana täältä!

OnePlus tulee esittelemään odotetun OnePlus Nord CE 5G -älypuhelimen tänään 10. kesäkuuta globaalisti. Kyseessä on kerrottu olevan hieman edullisempi versio viime vuonna esitellystä OnePlus Nord -puhelimesta, jossa on kuitenkin säästetty monet tutut ominaisuudet. OnePlus tulee lähettämään julkaisutilaisuuden YouTuben välityksellä ja sitä on mahdollista katsoa artikkelin alareunassa olevan upotuksen kautta kello 17.00 Suomen aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudessa julkaistavan OnePlus Nord CE 5G -puhelimen on kerrottu olevan uusi standardi keskihintaluokan puhelimille. OnePlus on kertonut puhelimessa olevan muun muassa ohut rakenne, kuulokeliitin, 5G-yhteydet sekä suuri 4500 milliampeeritunnin akku, jota ladataan Warp Charge 30T Plus -pikalatauksella. OnePlus Nord CE 5G -puhelimesta on jo aikaisemmin vuotanut lukuisia tietoja, joihin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Tilaisuutta on mahdollista katsoa alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta kello 17.00 Suomen aikaan.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:OnePlus