OnePlusYleinen

OnePlus toi myyntiin Nord-puhelimesta erikoisversion Joshua Videsin suunnittelemassa keräilylaatikossa

OnePlus on tuonut myyntiin erikoisversion OnePlus Nord -puhelimesta, joka toimitetaan Joshua Videsin suunnittelemassa keräilylaatikossa. Kyseessä on edelleen sama OnePlus Nord -puhelin, joka on ollut myynnissä Suomessa viime vuoden kesästä lähtien, mutta nyt mukana on uudelleen suunniteltu pakkaus ja muutamia lisätuotteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rajoitetussa keräilyversiossa on OnePlus Nordin 12 + 256 gigatavun muistiversion ohella myös Joshua Videsin suunnittelemat kotelo, suojus ja laukku. Mukana on myös toimituslaatikko, jonka kerrotaan olevan jo itsessään taideteos. Hintaa koko paketilla on 499 euroa ja se on saatavilla ainoastaan OnePlussan oman verkkokaupan kautta. Tuotetta voi tarkastella tämän linkin takaa.

OnePlus kuvailee keräilyversiota sivuillaan puhelimen luomisversion päälaelleen viemiseksi, eli nyt toteutus näyttää enemmän luonnokselta kuin oikealta tuotteelta.

”Ennen kuin OnePlus Nord löysi tiensä tuhansien käyttäjien käsiin, se oli pelkkä yksinkertainen luonnos paperilla. Sillä niinhän uudet tuotteet useimmiten syntyvät. Kokeellisessa Reality to Idea -teoksessaan Joshua Vides kääntää kuitenkin luomisprosessin päälaelleen ja palauttaa tuotteet alkulähteilleen.

Rajoitettu Joshua Videsin suunnittelema Nord X Reality to Idea Collector Box -keräilylaatikko on luova yhteistyö, joka perustuu yhteiseen näkemykseemme asioiden olennaisimmasta merkityksestä. Ja älä huoli: emme lähetä sinulle pelkkää OnePlus Nord -luonnosta. Kyseessä on ihka oikea puhelin.”

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus