AndroidOnePlusYleinen

OnePlus: Uusi puhelin julkaistaan ensi viikolla

nayttokuva-12Kerroimme aikaisemmin tällä viikolla piirivalmistaja Qualcommin tviitistä, jossa kerrottiin kiinalaisen OnePlussan julkaisevan pian uudella Snapdragon 821 -järjestelmäpiirillä varustellun puhelimen. Nyt itse OnePlus on vahvistanut asian omalla Facebook -sivullansa.

OnePlus kertoo uuden puhelimen julkaisun tapahtuvan 15. marraskuuta, eli ensi viikon tiistaina. Tulossa on huhujen mukaan OnePlus 3T -malli, jonka odotetaan olevan vain pieni tekninen päivitys kesällä julkaistuun alkuperäiseen OnePlus 3 -puhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 3T:n odotetaan perustuvan 5.5 tuuman Full HD-tasoiseen AMOLED-näyttöön, joka on samanlainen, kuin puhelimen edeltäjässä. Aikaisemmin huhuttiin, että OnePlus 3:n tuotanto olisi pysäytetty AMOLED-näyttöjen heikon saatavuuden takia. Yhtiön toimitusjohtaja kuitenkin kumosi väitteen ja vakuutti OnePlussan käyttävän tulevissakin puhelimissa AMOLED-näyttöjä. OnePlus 3T -puhelimesta odotetaan 64 ja 128 gigatavun sisäisillä tallennustiloilla varusteltuja versioita, sekä RAM-muistia pitäisi olla totutusti huimat 6 gigatavua. Suurin ero OnePlus 3:n ja OnePlus 3T:n välillä on päivitys järjestelmäpiiriin, joka nyt vaihtuu tehokkaampaan Snapdragon 821 -versioon.

On arvioitu, että tuleva OnePlus 3T:n hinta tulisi nousemaan jopa 80 dollarilla verrattuna puhelimen edeltäjään. Tulemme kertomaan tulevasta puhelimesta lisää viimeistään ensi viikolla.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android