OnePlusYleinen

OnePlus Watch -älykellon ennakkomyynti alkoi 159 euron hintaan – toimitukset käynnistyvät 30. huhtikuuta

OnePlus Watch

OnePlus 9 -sarjan huippupuhelimien rinnalla OnePlus julkaisi myös ensimmäisen älykellonsa, eli OnePlus Watchin. OnePlus on nyt aloittanut ottamaan ennakkotilauksia vastaan uutuuskellosta ja toimituksien kerrotaan alkavan 30. huhtikuuta. Suomessa älykello on ennakkotilattavissa OnePlussan oman verkkokaupan kautta sekä lukuisien jälleenmyyjien valikoimista.

Uusi OnePlus Watch on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat hopea Moonlight Silver sekä musta Midnight Black. Hintaa laitteella on 159 euroa. Lisäksi OnePlus Watchista on tulossa myös myöhemmin saataville rajoitetusti OnePlus Watch Cobalt Limited Edition -erikoisversio, jonka myynninaloituksesta ilmoitetaan myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Watchin on kerrottu toimivan saumattomasti OnePlus-puhelinten kanssa yhdistäen hyvinvointia ja liikunta-aktiviteetteja tukevat toiminnot, luksuskellojen muotoilun sekä pitkäkestoisen 402 milliampeeritunnin akun, joka takaa OnePlussan mukaan kahden viikon käyttöajan yhdellä latauksella. Kellossa on myös tuki Warp Charge -pikalataukselle, jonka avulla OnePlus Watchiin voidaan ladata 20 minuutissa viikon virrat.

Uusi OnePlus Watch on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja kellotaulu on halkaisijaltaan 46 millimetriä. Kellotaulussa on 2.5D-muotoiltu lasi sekä kehyksen CD-kuviointi on tuomassa omaa tyylikkyyttään. Kello on rakenteeltaan myös 5ATM- ja IP68-luokiteltu, joten se voidaan ottaa vaikka uima-altaaseen mukaan.

OnePlus Watch -älykellon näytöltä on mahdollista seurata puhelimen ilmoituksia ja reagoida niihin, vastaanottaa ja soittaa puheluita, kuunnella musiikkia sekä ottaa valokuvia. OnePlus Watchissa on 4 gigatavua tallennustilaa, joka riittää esimerkiksi yli 500 kappaleen tallennukseen. Lisäksi laite on yhteensopiva useimpien Bluetooth-kuulokkeiden kanssa. OnePlus Watch soveltuu käytettäväksi myös yhdessä OnePlus TV:n kanssa, jolloin laitetta voi hyödyntää etäohjaimena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello sisältää yli 110 eri urheilutilaa, ja harjoitusten tehoa voi seurata pulssin, kalorien, matkan sekä nopeuden avulla. Uimareille laite tarjoaa mahdollisuuden seurata myös SWOLF-pisteitä. Älykello tunnistaa automaattisesti juoksun ja käynnistää aktiviteetin ilman erillistä ohjausta. OnePlus Watchissa on sisäänrakennettu GPS-yhteys, joka tunnistaa matkan silloinkin, kun puhelin ei ole lähettyvillä.

Terveyden seuraamisesta kiinnostuneelle OnePlus Watch tarjoaa ainutlaatuisia tapoja happisaturaation ja stressitason havainnointiin, hengitysharjoituksiin sekä sydämen sykkeen monitorointiin. Tiedot ovat käsiteltävissä OnePlus Health -sovelluksen kautta. Itse kellossa on OnePlussan oma kevyt käyttöjärjestelmä ja kello tukee toistaiseksi vain Android-laitteita. OnePlus on kertonut kellon saavan iOS-tuen myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello on julkaistu kahdessa versiossa, jotka ovat OnePlus Watch Classic Edition sekä rajoitetusti OnePlus Watch Cobalt Limited Edition. Erikoisversion kellotaulu on hypoallergeenista kobalttiseosta, joka on kaksi kertaa kestävämpää ja ruostumattomampaa kuin perinteinen ruostumaton teräs. Kellon lasi on tehty erikoiskäsitellystä, Mohs-tason 9 safiirilasista, joka on tavallista kirkkaampaa ja naarmuuntumatonta.

OnePlus Watch

Päivitetty 14.4. klo. 12.40: OnePlus Watchin toimitukset alkavat Suomessa 30.4., eikä aikaisemmin mainitusti 26.4.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus