IKEAYleinen

Ostitko tämän USB-laturin Ikeasta? Lopeta käyttö heti ja palauta se lähimpään Ikeaan

Ikea ÅSKSTORM-USB-laturi

Ikea on kertonut vetävänsä takaisin kaikki tummanharmaan väriset ÅSKSTORM-USB (40W) -laturit. Laitteen tuotenumero on 50461193, ja Ikea pyytää lopettamaan laturin käytön ja ottamaan yhteyden asiakaspalveluun täyden korvauksen saamiseksi.

”Turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä, ja siksi vedämme takaisin tummanharmaan ÅSKSTORM-USB-laturin (40 W), sillä sen johdon kuluminen voi aiheuttaa palovammoja ja sähköiskuja”, kerrotaan Ikealta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ikea kertoo käyttävänsä tuotekehityksessään tiukkaa riskinarviointi- ja testausohjelmaa varmistaakseen, että tuotteet noudattavat paikallisia lakeja ja standardeja markkina-alueillaan. Tästä huolimatta yhtiön tietoon on tullut, että ÅSKSTORM-USB-laturin (40 W) virtajohto voi vaurioitua tai rikkoutua, jos se on kierretty laturin ympärille tai jos sitä taivutellaan pitkään jatkuneen käytön jälkeen.

Johdon vaurioituminen voi aiheuttaa palovammoja ja sähköiskuja. Tämän vuoksi tummanharmaa ÅSKSTORM-USB-laturi (40 W) vedetään takaisin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tummanharmaan ÅSKSTORM-USB-laturin (40 W) tunnistaa mallinumerosta ICPSW5-40-1, joka on laturin taustapuolella olevassa tarrassa.

Laturin voi palauttaa mihin tahansa Ikea-tavarataloon täyttä korvausta vastaan. Kuittia palautukseen ei vaadita.

Lähde: Ikea

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:IKEA