AppleYleinen

Raportti: Apple julkistaa uuden iMacin lähipäivinä – Uusia iPad-tabletteja vasta maaliskuussa 2024

Muutamat huhut ovat povanneet Applen julkaisevan uusia tabletteja vielä tänä vuonna, mahdollisesti vielä lokakuun aikana. Nähtävästi uusien tablettien julkaisu on kuitenkin hyvin epätodennäköistä, jos on uskomista Apple-tiedoistaan tunnettua Mark Gurmania.

Applelta on kuitenkin tulossa julkistus vielä lokakuussa, sillä raportin mukaan Apple esittelee uutta Mac-laitteistoa lokakuun lopussa. Julkaisu tapahtuisi siis jo lähipäivinä, sillä Gurmanin mukaan julkaisu on 30. tai 31. lokakuuta. Uusia iPad-tabletteja ei nähdä samaan aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Raportti kertoo Applen aikovan päivittää 24-tuumaisen iMacin uusimmilla prosessoreilla ja samalla voidaan nähdä myös päivitys MacBook Pro -mallistoon. Apple saattaa olla valmis esittelemään M3-prosessorin ja tuomaan sen 14- ja 16-tuumaisiin MacBook Pro -tietokoneisiin.

Uusia iPad-tabletteja ei Gurmanin mukaan nähdä ainakaan tänä vuonna. Applen kerrotaan työskentelevän useiden mallien parissa, sillä tulossa olisi M2-päivitys iPad Airille, uusi iPad mini A15 Bionic -piirillä sekä tekninen päivitys perustason iPadiin. Todennäköisesti nämä päivitykset tullaan näkemään vasta maaliskuussa 2024, eli lähes puolen vuoden päästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuonna 2024 on odotettavissa myös suuria iPad Pro -uudistuksia. Todennäköisesti kyseessä on OLED-näytöillä varusteltuja uutuuksia.

Lähde: Bloomberg

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple