SamsungYleinen

Raportti: Samsung kehittää omaa älysormusta

Samsungin logo

Samsung on tähän asti tuonut puhelimien rinnalla markkinoille omia Galaxy Watch -älykellojaan, joita yhtiö päivittää vuosittain. Nyt Samsung on raporttien mukaan laajentamassa puettavien laitteiden valikoimaa omalla älysormuksellaan, kertoo Samsungin asioista hyvin perillä oleva SamMobile-sivusto.

Etelä-Koreasta kantautuvien lähteiden mukaan Samsung on kehittämässä älysormusta, jolla käyttäjä voi seurata terveyttään ja aktiivisuuttaan. Kehitystyötä tehdään monen yhtiön kanssa, jotta yhtiö pystyisi turvaamaan tarvittavat komponentit ja moduulit sormusta varten. Samsung haki viime vuonna älysormukselle patenttia Yhdysvaltojen patentti- ja tavaramerkkivirastolta (USPTO), jossa olisi optinen sykemittari ja EKG-sensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Markkinatutkimusyritykset ovat sitä mieltä, että älysormuksista on tulossa tulevina vuosina aiempaa suositumpia. Sormukset kykenevät tarjoamaan käyttäjälle tarkkaa dataa terveydestä ja ne tarjoavat hyvää akunkestoa, jonka johdosta lataamiseen ei tarvitse kiinnittää huomiota jatkuvasti. Lisäksi älysormukset ovat kooltaan hyvin kompakteja, mutta älykellon korvaajaksi sormuksista ei välttämättä ole niille käyttäjille, jotka ovat tottuneet älykellon näyttöön.

Samsungin suunnitelmista ei yhtiöltä itseltään olla luonnollisestikaan toistaiseksi kuultu mitään. Huhujen ja vuotojen kautta saamme todennäköisesti paljon tietoa ennen kuin Samsung itse on kertomassa uudesta älysormuksesta julkisesti mitään.

Lähde: SamMobile

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung