RealmeYleinen

Realme 10 julkaistiin globaalisti – edullinen 4G-puhelin perusominaisuuksilla

Realme 10

Oppon alaisuudessa toimiva Realme on julkistanut tänään globaaleille markkinoille uuden Realme 10 -älypuhelimen. Kyseessä on edullinen 4G-yhteyksiin rajoittuva älypuhelin, jossa on muutamia mielenkiintoisia teknisiä toteutuksia.

Realme 10 on rakennettu muovista ja tarjolla on väriversiot valkoinen Clash White sekä musta Rush Black. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa edulliseen puhelimeen hyvän suorituskyvyn.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia on tarjolla 4, 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 64, 128 tai 256 gigatavua. Käytössä on UFS 2.2 -tallennustila, joka on hieman nopeampi kuin edeltäjässä ollut. Tuettuna on muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Näyttö on kooltaan 6,4 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus sekä 360 hertsin kosketusherkkyys. Näytön vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Realme 10:n näytön kerrotaan yltävän 1000 nitin kirkkauteen ja sitä on suojaamassa Gorilla Glass 5 -lasipinnan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita puhelimen takaosassa on vain kaksi, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin mustavalkokamera. Etuosassa on 16 megapikselin kamera selfiekuvaamista varten.

Realme 10 -puhelimen sisälle on saatu 5000 milliampeeritunnin kokoinen akku, jota voidaan ladata 33 watin tehoisella pikalatauksella. Lataus tapahtuu tyhjästä täyteen 70 minuutissa. Realme on saanut puhelimeen myös perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen ja kylkeen on asetettu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen pitäisi tulla saataville globaalisti pian. 4 + 64 gigatavun muistiversion hinnaksi on ilmoitettu 230 dollaria ja kalleimman 8 + 256 gigatavun version hinnaksi on ilmoitettu 300 dollaria. Realme on myynyt puhelimiaan myös Suomessa tänä vuonna, mutta yhtiö ei ole vielä kertonut aikeista julkaista Realme 10 -puhelinta Suomessa.

Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme