SamsungYleinen

Samsung esitteli 5G-yhteyksillä varustellut Galaxy M23- ja Galaxy M33 -älypuhelimet

Samsung Galaxy M23

Samsung julkaisi jo 4G-yhteyksiin rajoittuvat edulliset Galaxy A13- ja Galaxy A23 -älypuhelimet, mutta yhtiö on esitellyt myös edulliset 5G-yhteydet tarjoavat Galaxy M23- ja Galaxy M33 -älypuhelimet. Molemmat puhelimet ovat teknisesti lähellä toisiaan, mutta ulkoinen olemus on selvästi erilaisempi.

Galaxy M23- ja Galaxy M33 -puhelimissa on suuri 6,6 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista on molemmissa vastaamassa 5G-modeemilla varusteltu järjestelmäpiiri, mutta samasta piiristä ei nähtävästi ole kyse. Samsung ei ole virallisesti maininnut järjestelmäpiirien mallia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin mukaan Galaxy M23 -puhelimessa olisi 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy M33 -puhelimessa on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Samsung on varustellut molemmat uutuuspuhelimet muistikorttipaikalla.

Galaxy M23 -puhelimeen Samsung on laittanut 50 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin syvyyskameran. Galaxy M33 -mallissa on 50 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä kaksi 2 megapikselin kameraa syvyys- ja makrokuvaamista varten. Galaxy M23- ja Galaxy M33 -puhelimiin on laitettu 8 megapikselin selfiekamerat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto Galaxy M23 -mallissa on 5000 milliampeeritunnin akun varassa, kun taasen Galaxy M33 tarjoilee suuremman 6000 milliampeeritunnin akun. Molemmat puhelimet on varusteltuna kylkeen sijoitetulla sormenjälkilukijalla, perinteisellä kuulokeliittimellä sekä tuoreimmalla Android 12 -käyttöjärjestelmällä.

Galaxy M33 on tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat vihreä, sininen sekä ruskea. Galaxy M23 -puhelimesta on tulossa kaksi väriversiota, jotka ovat vihreä ja sininen. Samsung ei ole toistaiseksi kertonut tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung