SamsungYleinen

Samsung esitteli edullisen Galaxy Watch FE -älykellon 219 euron hintaan

Samsung on esitellyt huhuissa pyörineen Galaxy Watch FE -kellon ilman suurempia julkistustilaisuuksia. Kello on pitkälti vuodettujen tietojen mukainen, eli se on esimerkiksi rakennettu pari vuotta vanhan Galaxy Watch 4 -kellon pohjalle. 

Galaxy Watch FE on varustettu 1.2 tuuman AMOLED-näytöllä, jonka tarkkuus on 396 x 396 pikseliä. Kellossa on mahdollisuus aina päällä olevalle AOD-näytölle. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon tehoista vastaa vuonna 2022 Galaxy Watch 5 –kellon yhteydessä esitelty Exynos W920 -järjestelmäpiiri. Kahdesta ytimestä koostuva piiri pyörii 1.18 gigahertsin kellotaajuudella. Piiri on valmistettu 5 nanometrin viivanleveydellä. Järjestelmäpiirin kaverina on 1.5 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. 

Akun koko on 247 milliampeerituntia ja akkua ladataan langattomasti WPC-pohjaisella ratkaisulla. Kellon mitat ovat 39,3 x 40,4 x 9,8 millimetriä ja painoa löytyy 26,6 grammaa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muiden avainominaisuuksien puolesta kello on varustettu Wear OS -käyttöjärjetelmällä, jossa on päällä Samsungin oma One UI 5 Watch -käyttöliittymä. Kellosta löytyy Bluetooth 5.3 -yhteys, Wi-Fi ja NFC-siru lähimaksuja varten. 

Samsung on varustanu Galaxy Watch FE -kellon kaikilla perinteisillä sensoreilla tarkoittaen, että mukana on Samsung BioActive-sykesensori, kiihtyvyysanturi, barometri, gyro, geomagneettinen anturi sekä ympäristön valoisuutta tarkkaileva valoanturi.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello on 5ATM- ja IP68-luokitusten mukaisesti veden- ja pölynkestävä. Kellon voi upottaa 50 metriin asti 10 minuutin ajaksi ja 1.5 metriin puoleksi tunniksi. Mukana kellolla on myös MIL-STD-810-standardi. 

Galaxy Watch FE saapuu myyntiin sinisenä, vaaleanpunaisena ja hopeisena. Saataville kello tulee 17. kesäkuuta 219 euron hintaan. 

Lähde: Samsung  

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung